Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

680 commentaren van in totaal 681 beoordelingen
Service
Fam. Huissoon (Wolphaartsdijk)
05/12/2018
9

Autobedrijf De Jonge is een bedrijf waar je graag komt. Je voelt je er meteen thuis. Klantvriendelijkheid staat voorop en afspraken worden nagekomen. Verder is de communicatie prima.

Service
frans walrave (goes)
05/12/2018
10

omdat het voopmijn de vriendelijkste en beste zaak is het worden een soort vrienden van je ,dus maatjes.

Service
PJ de Jager (s-Gravenpolder)
05/12/2018
10

altijd prettige sfeer leuk om er binnen te komen.

Service
Mevr. S. van. Zantwijk
30/11/2018
9

Ik ben altijd zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid van autobedrijf de Jonge in Goes.

Service
Ton van Erp (Yerseke)
30/11/2018
9

Houdt zich uitstekend aan de afspraken.

Service
a.j.h.g.stroeks (goes)
23/11/2018
9

Wij rijden sinds 4 jaar Toyota, en zowel auto, als Garagebedrijf de Jonge bevalt ons uitstekend !!Wij worden altijd vriendelijk en behulpzaam bejegend !!

Service
Charl de Koster (Heinkenszand)
23/11/2018
10

Gewone mensen met duidelijke taal, kennis.

Service
Jan (Kapelle)
23/11/2018
10

Betrouwbaar, vakkundig, eerlijk en volgens afspraak. Ben zeer tevreden.

Service
Fam. De Leeuw (Krabbendijke)
15/11/2018
9

Allemaal aardige, fijne, correcte mensen. Van de top tot de werkplaats. Ben zeer tevreden..

Service
M de Wit (Goes)
15/11/2018
10

35 jaar klant en nog nooit klachten gehad.

Service
Mevr.de Boer (Goes)
15/11/2018
10

Ik ben super tevreden over dit bedrijf.

Verkoop
J Clarijs
14/11/2018
10

Goede uitleg over de aankoop en uitleg van de auto. Vriendelijk ontvangst door verkoper

Service
Leendert Boender (Goes)
09/11/2018
10

Bij deze dealer breng ik mijn auto in volledig vertrouwen. Rijd nu 3 jaar Toyota en ik hoop dat nog lang te blijven doen. Topbedrijf!

Service
M. Molhoek Pieters (Goes)
09/11/2018
10

Goede en klantvriendelijke benadering.

Service
Mevrouw A. van Rooij (Terneuzen)
09/11/2018
10

Autobedrijf De Jonge B.V. in Goes is een klasse garage! Bij aankoop van mijn Toyota werden mij suggesties gedaan waar ik zelf nog niet aan gedacht had; wat ik als zeer prettig heb ervaren.Ik heb mijn auto nu 4 jaar en alle onderhoudswerkzaamheden zijn door bovengenoemd bedrijf in volle tevredenheid uitgevoerd! Alle lof voor iedereen die ervoor zorgen dat ik een vaste klant ben en blijf.

Verkoop
Rob Blacquiere (Goes)
09/11/2018
10

Dit is een dealer waar persoonlijke aandacht - naast vakmanschap en accuratesse - hoog in het vaandel staat. Voor mij persoonlijk één van de belangrijkste reden om weer voor een Toyota te kiezen.

Service
dhr. J.E. de Witte (Baarland)
02/11/2018
8

Er staan weinig nieuwe auto´s.

Verkoop
Dimitrios Koulouriotis (Goes)
02/11/2018
9

Prior to Toyota, I had visited several other Dealerships to explore my options. Since I stepped my foot inside the Dealership, I was positively surprised of the professionalism of the people working there. I was immediately referred to the right person for my inquiry, who was able to help me in a quick, but very detailed and helpful manner, making everything clear to me although I don't speak Dutch. The whole contract progress went as planned, Sales Representative was very friendly and approachable and the Dealership provided me with a stock car to be able to drive to work until I receive the actual car that I ordered, which was the most pleasant and positive surprise. People working there really care about customer relationship.

Service
L Beeke (Scharendijke)
02/11/2018
8

Gehouden aan de afspraak , nakomen van de afspraak bv lenen van een fiets, duur van het onderhoud was correct.

Service
Teun Kok
02/11/2018
10

Netjes ,correct, en alles keurig afgehandeld.

Service
Fam. Kooiman (Goes)
29/10/2018
10

Het is een heel vriendelijke Toyota - autobedrijf waar wij nog nooit klachten over gehad hebben. Terwijl we toch al ± 37 jaar klant zijn. Ze staan altijd klaar, maken tijd voor je "al is dit niet nodig want we komen alleen voor de beurten of een nieuwe auto"Maar, is er iets dan zijn ze er voor je. Je voelt je altijd de enige klant. En dat is zowel de verkopers, werkplaats en niet te vergeten de receptie.

Service
Jan Vermeulen ('s-Heer Arendskerke)
29/10/2018
10

Al eerder weergegeven.

Service
Wilko Vermue (Ovezande)
29/10/2018
10

Vanaf het eerste contact is alles volgens planning en afspraak verlopen. Prettige communicatie en meedenkend met de klant

Service
c landman
19/10/2018
10

fantastische gararage het team werkt goed samen.alles ziet erop orde en verzorgd uit.

Service
Louis Blommaert (Kapelle)
19/10/2018
10

correct, duidelijk, vriendelijk, eerlijk, goede en snelle service, zeer klantgericht.

Service
A. Verburg-Geesing (Kaatsheuvel)
17/10/2018
10

Goede en eerlijke garage met vriendelijke medewerkers, wat wil je nog meer? Het is meer dan een uur rijden voor mij en ik kwam er eigenlijk voor een second opinion, maar ze hebben mij zo goed geholpen: nu ik deze garage heb gevonden gaat mijn auto nergens anders meer naartoe voor onderhoud!

Verkoop
Diny van de Kasteele (Putte )
17/10/2018
10

Zeer vriendelijk.

Service
Jo van Splunter (Sint Maartensdijk)
11/10/2018
9

Vriendelijke en goede behandeling en alles keurig op tijd zoals afgesproken was.

Service
connie en free van der linde (heinkenszand)
05/10/2018
9

Gewoon een erg fijne garage met een bijzonder stelletje aangename mensen

Service
Cor Kuyvenhoven (Driewegen)
05/10/2018
9

Autobedrijf de Jonge is klantgericht, zoekt desgewenst mee naar goedkopere reparatie oplossingen, neemt de tijd voor je en is sterk service gericht.

Service
Fam. De Backer
05/10/2018
10

Zeer kundig, vriendelijk personeel die hun afspraken nauwgezet nakomen.Absolute aanrader!

Service
Piet Schrier
05/10/2018
10

Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij de Toyota garage in Goes en al die jaren naar tevredenheid.

Service
R.Elders (Lewedorp)
05/10/2018
10

Keurig net bedrijf,prima bereikbaar en goede service

Service
Ton Bonink (Wemeldinge)
05/10/2018
10

Altijd bereid meteen te helpen . Aardige mensen zowel bij receptie, verkoop als in de werkplaats

Service
Wim van Liere (Goes)
05/10/2018
9

Al 10 jaar ervaring met Autobedrijf De Jonge BV

Verkoop
Dhr. Menno P.R. Voortman (Oost-Souburg)
02/10/2018
10

Toyota De Jonge in Goes is een zeer vakkundige dealer waar ik met veel plezier mijn Toyota C-HR Bi-Tone geleased heb. Het verkoopteam heeft veel kennis van zaken en weet het aankopen van een auto tot een persoonlijke belevenis te maken. Contacten verlopen snel en soepel en de aflevering was een feestje. Indien u op zoek bent naar een goede betrouwbare Toyota dealer, beveel ik u Toyota De Jonge in Goes van harte aan.

Service
Ria Traas (Goes)
28/09/2018
10

Autobedrijf de Jonge B.V in Goes is een prima garagebedrijf waar heel aardige en meedenkende mensen werken.

Service
Dhr. de Visser (Nw & St Joosland)
26/09/2018
8

Personeel beschikt over goed vakkennis is vriendelijk en behulpzaam.

Service
PH de Koning (Goes)
26/09/2018
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, goed personeel, kort gezegd een zeer goed autobedrijf.

Service
ria kik (bruiisse)
26/09/2018
9

Omdat ze goed zijn en de service is uitstekend ga zo door groetjes.

Service
De heer D. Versluijs (Kloetinge)
19/09/2018
10

omdat er een goede sfeer heerst en behandeld wordt zoals je behandeld wilt worden

Service
Henk
19/09/2018
10

Fijne garage, prettige mensen

Service
j sinke (wemeldinge)
17/09/2018
10

ze staan je goed en vriendelijk te woord

Service
A. De Jong (Kloetinge)
13/09/2018
10

Al jaren zeer tevreden over de mensen die er werken en de werkzaamheden die netjes worden uitgevoerd.

Service
Jan Sinke (Yerseke)
13/09/2018
7

Na een beurt merk je dat de auto is nagekeken. Rijdt en vooral deze keer zit beter.

Service
Wim. G
13/09/2018
10

Is gewoon een goed en net bedrijf. Mensen werken allemaal netjes ,werkplaats is ook schoon en opgeruimd.Ik zat vroeger ook in de auto branche dus ik zie alle goede en slechte dingen

Service
Dhr. Boll (Krommenie)
05/09/2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken mee met de klant

Service
Dhr. M.J.L. van der Heijden (Dreischor)
29/08/2018
9

Snel en prima geholpen.De aandacht van het personeel is buitengewoon positief.

Verkoop
Marinus Schouten (Wemeldinge)
29/08/2018
9

Werd zeer correct en goed geholpen en zeer vriendelijk

Service
h westdorp
20/08/2018
7

srvice prima inruilen auto moeizaam

Service
Piet Snepvangers (Middelburg)
15/08/2018
9

goede afspraken en een vlotte afhandeliing nette wacht ruimte zeer goed.

Service
Gommert Burger (SCHORE)
08/08/2018
9

Zeer tevreden mijn zoon uit lelystad komt naar Goes. Dat zegt genoeg

Service
k,burger
08/08/2018
9

ben tevreden.

Service
R. Kooman
02/08/2018
10

Omdat ik uiterst tevreden ben en geen enkele negatieve ervaring heb.

Service
H van Son (Goes)
01/08/2018
10

ben zeer tevreden over zowel de reparatie.s de ontvangst en de prijs niks dan lof voor dit Autobedrijf

Service
H.K. Krijger
01/08/2018
10

vriendelijk en hartelijk, goede service en goede auto's.Niet voor niets al meer dan 25 jaar klant daar.

Verkoop
marion tramper (krabbendijke)
01/08/2018
10

Fijne vakgarage met goed personeel en verkopers met vriendelijke uitstraling en goed verstand van hun product.. Je voelt je hier altijd welkom .

Service
Bram Basting
31/07/2018
9

Vriendelijke benadering en men neemt de tijd om vragen naar tevredenheid te beantwoorden.Duidelijke afspraken op voorhand betreffende de kosten.

Verkoop
Pia Dorst
13/07/2018
9

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Altijd behulpzaam.

Service
Rob Waterreus (Zierikzee)
13/07/2018
9

Klantvriendelijk en prima informatie over de reparatie.Jammer is dat de auto na een grote beurt niet automatisch door de garage gereinigd wordt. Zou toch wel een mooie service zijn die past bij de kosten van zo'n 700 euro.

Service
Joke
12/07/2018
10

Je wordt er goed geholpen.Heel klantvriendelijk.

Service
Wim Hozee (Wolphaartsdijk)
12/07/2018
9

Prima kundige mensen.

Service
g.van der Wolf (Ovezande)
11/07/2018
10

zeer tevreden over service en kwaliteit werk

Service
vERDONK M.J. (Goes)
11/07/2018
10

alle contacten zijn zo fijn met alle personeelsleden er wordt zo goed gewerkt om het ons naar de zin te makenalle lof voor het bedrijf

Service
B. Murphy
09/07/2018
10

Altijd vriendelijk, ze weten precies welke auto bij jou hoort en zelfs het kenteken kennen sommige uit hun hoofd. Prettig persoonlijk contact.Bij zelfs de kleinste bevindingen bellen ze om te overleggen. Ik krijg altijd een gelijkwaardige leenauto als de auto een beurt krijgt.

Service
J.L. de Bruijne (Kapelle)
09/07/2018
9

Prettig bedrijf waar met je meegedacht wordt. Klantvriendelijk, persoonlijke benadering.

Service
Sabine Weekhout (Scharendijke)
09/07/2018
10

Dit autobedrijf heeft gewoon het complete plaatje en verdienen een dikke pluim ??

Verkoop
Rob van der Have (Zierikzee)
04/07/2018
10

Nu mijn derde Toyota Prius gekocht. Altijd correct geholpen en nu na ongeveer 700.000 prius kilometers en in al die tijd alleen maar een kapotte waterpomp natuurlijk weer voor een Toyota gekozen bij Autobedrijf De Jonge.

Service
John Lohnstein (Kortgene)
02/07/2018
9

Je wordt goed en correct behandeld en krijgt goede adviezen.

Service
Dhr. F.Dekker (Goes)
28/06/2018
10

prettige mensen, goede service,alles uitstekend.

Verkoop
Bas (Zierikzee )
27/06/2018
10

Reeds jarenlang tot tevredenheid mijn dealer.

Service
Fam. Rentmeester
27/06/2018
10

Wij zijn al jaren zeer tevreden over de deskundigheid en de klantvriendelijkheid

Verkoop
Ineke Sies-Pouwelse (Goes)
27/06/2018
10

Vanaf het begin tot aflevering, bijzonder attente en persoonlijke benadering.Geen beperking bij de proefrit, prima service en betrokkenheid.Zeer feestelijke aflevering met nog een extra cadeau heb ik zeer gewaardeerd.En voor nu, voor de eerste keer getankt en 560 km. gereden, dat is 1 op 23.Dankjewel mensen van Toyota!

Service
Miranda Vermeulen
27/06/2018
9

Je bent altijd welkom, ze zullen zeker proberen om tot een oplossing te komen om je te helpen.

Service
Nol Verhagen (Krabbendijke)
21/06/2018
10

Goede service,attent,vriendelijk, fijne dealer!

Service
de Groote P.J.
20/06/2018
9

service , klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is perfectrij al meer dan 40 jaar Toyota zonder enig probleem

Service
Dhr. Roelse (Terneuzen)
20/06/2018
10

Prima service, werkzaamheden goede uitgevoerd, geen overbodige kosten, kleine mankementen gratis verholpen

Service
M Kamperman (Goes)
13/06/2018
10

Prima service met grote klantvriendelijkheid.

Service
P.j.m Liplijn (' s- Heerenhoek )
07/06/2018
8

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Service
Kees Scheurwater (Krabbendijke)
06/06/2018
10

Mooi bedrijf, goede service, eerlijk, vriendelijk

Service
Monique Raas (s Heer Hendrikskinderen )
06/06/2018
10

De service is uitstekend,als ik dat wens krijg ik een vervangende auto mee en word gebeld als mijn auto klaar is. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en denken mee over goede oplossingen of alternatieven.

Service
Piet Gilde (Middelburg)
06/06/2018
8

wordt altijd goed geholpen en volgens mij een goed team

Verkoop
Val Pijl (Colijnsplaat)
06/06/2018
7

De samenwerking is nog te kort voor een goede indruk.

Service
Rinus de Fouw (Goes)
05/06/2018
10

Als je meer dan 30 jaar in de garage komt en altijd tevreden bent dan is een 10 op zijn plaats.

Service
Van der Luaan
01/06/2018
10

Correct en duidelijk, helder en doorzichtig.

Service
Anja Hiemstra (Wissenkerke)
29/05/2018
10

Zeer goed bedrijf, ben altijd goed en klantvriendelijk geholpen,

Service
Michel Balt (Goes)
29/05/2018
9

deskundigheid, vriendelijkheid, netheid

Service
Nelleke Rav4 (Hansweert)
29/05/2018
9

Je wordt behandeld als familie. Service is goed en betaalbaar. Als na een servicebeurt/reparatie de auto schoongemaakt en gewassen zou worden krijgen ze een 10!

Service
A.Lock (sGravenpolder)
24/05/2018
10

geweldig word je daar geholpen in alles

Service
C.J Aerens (Goes)
24/05/2018
9

ben hier al jaren klant en wordt er altijd naar behoren geholpen , zo niet zou ik niet gebleven zijn

Service
Dhr. C. Feijten (Ovezande)
24/05/2018
9

Prima ontvangst en duidelijkheid over uit te voeren onderhoud/reparatie.

Service
Frans J. de Reijdt (Rotterdam)
24/05/2018
10

Omdat het de beste dealer is die ik ooit gehad heb, inclusief diverse autodealers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk omdat ik ook in die landen gewoond heb.

Service
Ger van Schilt
24/05/2018
8

Een goed en klantvriendelijk contact

Service
Harry Rentmeester (Goes)
24/05/2018
10

Vakbekwame mensen

Service
Patrick Van Geystelen (Driewegen)
24/05/2018
10

Geweldig autobedrijf. Zeer goede service. Super vriendelijke medewerkers.

Service
R. de Jonge (Goes)
24/05/2018
9

Goede service, duidelijke afspraken en altijd vriendelijk.

Service
Schipper (Nisse)
24/05/2018
9

goede service, vriendelijk personeel.

Service
#
24/05/2018
10

Medewerkers zijn betrokken en behulpzaam. Even een lamp vervangen kan altijd zonder gedoe. Er wordt met je meegedacht en altijd goed geïnformeerd over wat er gebeuren gaat/gebeurt is.

Service
Spruit CJ (Kapelle)
22/05/2018
8

goede uitstraling en vriendelijk geholpen

Service
J.P. Vermerris (Wemeldinge)
09/05/2018
9

gasvrije ontvangst en bijzonder goede monteurs.

Service
Anja de Joode (Kloetinge)
02/05/2018
10

de medewerkers zijn allemaal vriendelijk en de service is top. ik kan niets negatiefs melden

Service
Anton Eijke (Goes)
02/05/2018
9

Eerlijk autobedrijf, goede service, vriendelijk en goed onderlegd personeel.

Service
J. van Splunter (Burgh-Haamstede)
02/05/2018
9

Omdat ik alle keren goed werd behandeld en dat een afspraak goed werd nagekomen, ook kreeg ik een herinnering (had ik overigens niet nodig) zodat ik mijn afspraak niet zou vergeten.

Service
Lia (Zonnemaire)
02/05/2018
8

Prettig contact en betrouwbaar.

Verkoop
cor landman
01/05/2018
10

er zijn voor mij geen min punbten allemaal plus.

Verkoop
Margreet Elzerman (Bruinisse)
01/05/2018
9

Prima bedrijf !!!

Service
j van noord
30/04/2018
8

Goede behandelingen

Service
D. L. van Noppen (Kapelle)
25/04/2018
10

Je wordt er correct behandeld en je voelt dat je geen nummer bent. Als er eventueel een probleem is, wordt dat serieus bekeken.Als de rekening onverhoopt hoog uitvalt omdat er iets is ontdekt dat reparatie behoeft, wordt dat keurig meegedeeld en wordt gevraagd of je ermee akkoord gaat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kortom, een prima garage!

Service
N.M. Hoogstrste
25/04/2018
10

Altijd prima ontvangst, gastvrij en behulpzaam. Ik zou niet weten wat te verbeteren

Service
Ruud Schaier (Goes)
25/04/2018
9

Wordt altijd correct behandeld. Ook als ik plotseling iets met de auto heb wordt ik vrijwel direct geholpen.

Service
R. Milhous (Goes)
19/04/2018
10

Ik rij al 15 jaar Toyota, met volle tevredenheid.Mijn tevredenheid heeft zeker te maken met de correcte en vriendelijk behandeling van het personeel. Zowel aan de receptie als in de werkplaats, en iedereen waar je als klant mee te maken krijgt, zijn vriendelijke behulpzame mensenAfspraken worden altijd nagekomen en als klant krijg je goede informatie als er iets met je auto is. Ook over mijn auto ben ik zeer tevreden, Toyota is “ gewoon goed”

Service
Adrie de Bokx (GOES)
18/04/2018
10

Al jarenlang Toyota rijder en in die zin voor alle beurten bij Toyota de Jonge als mijn garage. Prettig om ** en de monteurs en receptionisten goed te kennen.

Service
Arie de Visser (Kapelle)
18/04/2018
9

Fijn betrouwbaar bedrijf. Doen wat ze moeten doen maar op een hele fijne menselijke manier en tegen een normale prijs.

Service
Corry Bruel
12/04/2018
9

Een heel klantvriendelijke garage. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee.

Verkoop
Mevr. W Zwemer (`s-Gravenpolder)
12/04/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en bij binnenkomen word je gelijk met je naam aangesproken.

Service
Dees (Goes)
11/04/2018
9

Aardige vriendelijk mensen.

Service
a.p. eijke (goes)
05/04/2018
10

altijd goed en correct behandeld naar mijn wensen

Service
Michel Geus ('s-Heerenhoek)
05/04/2018
8

Het bedrijf doet wat we afspreken. Je voelt je gehoord als klant en er wordt serieus naar aandachtspuntjes gekeken. De korte communicatielijnen en het nakomen van afspraken is voor mij een pre.

Service
Dhr G.Verwoert (Goes)
04/04/2018
7

Ik heb geen moeilijkheden gehad of ondervonden dus is het voor mij een 7 waardt

Service
J.J. de Bruine
03/04/2018
10

Alles wordt altijd prima uitgevoerd ,heb nooit geen klachten.

Service
Peter de Jonge (Goes)
03/04/2018
9

Uitstekende service, duidelijke voorlichting, plezierige medewerkers.

Service
Ger Helmons (Steenbergen)
28/03/2018
9

klantvriendelijk en kennis van zaken

Service
Gerard de Vriend
28/03/2018
10

Daar wij al bijna 40 jaar klant zijn bij Autobedrijf De Jonge denken wij dat dit weinig toelichting nodig heeft.Wij zijn uitermate tevreden op de wijze waarop wij worden geholpen en te woord gestaan.Zowel telefonisch en persoonlijk. Wij hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.

Service
j p van Dalen
28/03/2018
10

normaal contact vriendelijk behulpzaam goede service gewoon oke

Service
Jan Voshart (Zierikzee)
28/03/2018
9

Een prettige werkplaats waar je auto in goede handen is.Mocht er iets zijn dan informeren ze je bijtijds en helpen de problemen uit de weg.Met deze garage werkplaats niet anders dan lof.Vooral de mensen zijn prettig in de omgang, zowel de werkplaats als de verkoopruimte, al jaren.

Service
M.hendrikse (Nieuwe-tonge)
28/03/2018
9

Het is een goed bedrijf

Service
Piet Staat (Dordrecht)
28/03/2018
10

Een garage waar je als echte klant behandeld wordt.

Service
Jan Kaan (Goes)
23/03/2018
8

Goed en netjes als klant behandelt

Verkoop
D. Van Wolferen (Bruinisse)
21/03/2018
10

Zeer goed service, klant vriendelijk en goede uitleg.

Service
Diny van Oevelen (Hoogerheide)
21/03/2018
10

Omdat we heel tevreden zijn

Service
Marius Evertse (Burgh-Haamstede)
21/03/2018
10

Altijd zeer tevreden, en een prettige omgeving . Prima garage en auto's met zeer weinig problemen.En service zeer goed.??????

Service
R. Blacquiere (Goes)
21/03/2018
10

Dit is een prima bedrijf, waar je deskundig en bijzonder vriendelijk wordt geholpen.

Service
Michiel Hoogstrate (Heinkenszand)
28/02/2018
10

Uitstekende service & deskundig personeel

Service
1
14/02/2018
8

Altijd keurig geholpen, er kan altijd iets fout gaan, deze keer stond er iets op de rekening wat niet geleverd is, het is wel netjes opgelost.

Service
gerrie duynkerke
13/02/2018
10

we worden altijd heel prettig ontvangen en te woord gestaan ze helpen ons prima en zeer vakkundig , er is altijd overleg als er onverwachte dingen aan de auto moeten gebeuren ....kortom een hele fijne garage om naar toe te gaan

Service
Dhr. T. van Klooster (Goes)
07/02/2018
8

Prima service en kennis van zake.

Service
P. Germing (Kattendijke)
07/02/2018
9

Mijn Rav4 heeft weer een goede beurt achter de rug, 216.000 km op de teller en nog steeds als een zonnetje. Dankzij de goede zorgen van Toyota de Jonge. Servicekosten steeds heel aanvaardbaar, mede dankzij de duurzame betrouwbaarheid van de Rav4 en de slimme kostenbesparende serviceactiviteiten van de werkplaats en de receptie. Daardoor : Geen cent te veel hoor! Ik kom er graag.

Service
Dhr. J. van Kleunen en Mevr. M. de Ronde (Bruinisse)
31/01/2018
9

Klantgericht, deskundig en vriendelijke mensen die zeggen wat ze doen en met de klant meedenken....kortom de beste!

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Klantvriendelijke medewerkers, duidelijke informatie en uitleg over reparatie kosten. Afzetten bij het station is nooit een probleem.

Service
Ton van Erp (Yerseke)
10/01/2018
8

Een betrouwbaar bedrijf

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Goede service, betrouwbaar.

Service
Mariska de Kreek (Goes)
03/01/2018
9

Altijd goede service, advies, uitleg en bejegening

Service
Anoniem
28/12/2017
9

uitstekend bedrijf, denkt altijd mee, rustig bedrijf, geeft geen enkel gevoel dat je te kort wordt gedaan.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Ik kom al een aantal jaar voor zowel nieuwe auto's als onderhoud bij Autobedrijf De Jonge en heb nog nooit voor vervelende verrassingen gestaan. Afspraak is afspraak en daar hecht ik waarde aan.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Vriendelijke medewerkers welke je persoonlijk kennen en te woord staan.

Service
Anoniem
21/12/2017
10

Door jaren klant te zijn, ontstaat er vertrouwen in het bedrijf,de beste reclame.

Service
Richard van de Plasse (Heinkenszand)
21/12/2017
10

Uitstekende service in zowel werkplaats als showroom. De klant staat centraal en wordt uitstekend bediend.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

altijd vriendelijk en perfect organisatie

Service
Hilda meulblok (Heinkenszand)
20/12/2017
10

De service is goed en de gemaakte afspraken zijn na gekomen.je kan altijd terecht met vragen .

Service
Anoniem
15/12/2017
10

tevreden

Service
Hr.hartogs (Brouwershaven)
14/12/2017
8

Ruiten vloeistof bijgevuld gerekend was niet nodig wordt standaard gedaan.Beschermkapje ruitenwisser was niet geplaatst . was door mij niet doorgegeven.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Het zijn vakmensen zeer vriendelijk. Ik kom er al meer dan 38 jaar en rij mijn 5e auto. En of je nu komt voor een lekke band een nieuwe lamp of een nieuwe auto altijd optimale service.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Klantvriendelijk, goede service, correct.

Service
Patrick van Geystelen
13/12/2017
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Service
G. Brinkman (Renesse)
07/12/2017
7

een vriendelijke persoonlijke benadering no nonsens

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Ik ben zeer tevreden over het ontvangst keurige uitleg van de gedane werkzaamheden en netjes afleveren van onze auto!

Service
Anoniem
06/12/2017
10

staan altijd voor je klaar, zijn duidelijk met goede service en klantvriendelijk personeel

Service
De heer en mevrouw a.stroeks (goes)
06/12/2017
10

Prima vakkundig personeel en direktie, correcte behandeling !!

Service
Kees Vermue (Heinkenszand)
06/12/2017
9

Super attent en vriendelijk.

Service
Dhr. A. Westerhuis (Goes)
01/12/2017
10

Zeer tevreden!!

Service
Patrick Laffort (Heinkenszand)
01/12/2017
9

vriendelijk balie personeel, gaan leuk om de klanten.Werkplaats medewerkers zijn ook altijd heel vriendelijk en behulpzaam.Kosten voor reparaties worden vooraf ingeschat, dan weet je waar je aan toe ben.Prijzen zijn zeer redelijk.Kortom een garage waar je je auto met een gerust hart aan kan toe vertrouwen.

Service
Dhr. M. Baars
29/11/2017
8

Gewoon een goede toyota dealer. Ik vond enkel de prijsopgave van een cruisecontrol inbouwen voor 666 euro nogal duur. Dit ga ik dus zelf doen voor 150 euro.

Service
J de Waal.
29/11/2017
9

Ze staan me altijd vriendelijke te woord.

Service
Roanld de Baar (Ovezande)
29/11/2017
9

Prettige communicatie, betrouwbaar, kwalitatief goed

Service
Sarina m.m. Clarisse - Steijaert (Wilhelminadorp)
29/11/2017
9

Ze staan altijd klaar om te adviseren, te helpen indien nodig.Met kleine en grote probleempjes die zich voor kunnen doen.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Ik word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan. Over kosten die hoger zijn dan de verwachting word ik vooraf gebeld. De werkzaamheden verlopen prima en ik kan mijn auto binnen de gestelde tijd weer ophalen.

Service
Adrie Wisse (s-Gravenpolder)
15/11/2017
10

Goede service, vakbekwaamheid en klantvriendelijk

Service
Anoniem
10/11/2017
9

Betrouwbare en vriendelijk. Je wordt altijd vooraf op de hoogte gebracht van eventuele aanvullende reparaties die nodig zijn.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

De afspraken, vervangende auto en onderhoud zijn naar volledige tevredenheid nagekomen/uitgevoerd. Ook zijn de kosten, zoals altijd, binnen de verwachting.

Service
J. de Jager (Lewedorp)
08/11/2017
9

Al vele jaren kom ik naar tevredenheid bij Autobedrijf De Jonge te Goes.Wordt altijd vriendelijk en direct geholpen ook als er iets acuuts is.Krijg altijd antwoord op mijn vragen en verder uitleg als er iets onduidelijk is.

Service
L. Morren (Goes)
08/11/2017
9

Vakkundig, accuraat en klantvriendelijk

Service
Teun Kok (Kapelle Biezelinge)
02/11/2017
10

Omdat je correct met alles als klant wordt behandelt

Service
Dhr. M.A. Schot (Kapelle)
31/10/2017
9

Dit is een Autobedrijf waar je als klant word gewaardeert.

Verkoop
Rudi Jongeneelen
31/10/2017
10

prima service

Verkoop
Elly van de Water (Zierikzee)
26/10/2017
9

Een uitstekende zaak,waar vakbekwaamheid,hoog in het vaandel staat. Bovendien zijn de medewerkers heel klantvriendelijk!

Service
Anoniem
25/10/2017
8

Alles was goed geregeld

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Vriendelijk

Service
cathrien kole (wemeldinge)
25/10/2017
10

De mensen staan altijd voor me klaar vriendelijk en behulpzaam.Ben al jaren tevreden Toyota rijder.

Service
R. de Jonge (Goes)
25/10/2017
9

Mijn opa is al 30 jaar trouw klant en loopt altijd tevreden de deur uit, verder ben ik sinds kort klant en tot nu toe ook tevreden.

Service
g.kosten (,s\gravenpolder)
18/10/2017
8

Klantgericht en voorkomend.

Service
J.C.van Splunter (St.Maartensdijk)
13/10/2017
9

Nogmaals volledig tevreden en goed geholpen.

Service
Fam. Schipper (Nisse)
11/10/2017
9

Uitstekende service, vriendelijk personeel, goede auto 's overzichtelijke prijzen.

Service
H. Wondergem (Middelburg)
11/10/2017
10

Goede betrouwbare garage, fijne mensen die er werken

Service
Mevr. C.T Rammeloo (Terneuzen)
11/10/2017
10

Toen ik vorig jaar voor het eerst bij autobedrijf De Jonge in Goes binnen kwam om een auto te kopen vielen mij de volgende punten op:Mooie garage/ showroom Vriendelijk personeel zowel bij de receptie als in de werkplaats, deskundige uitleg, komen hun afspraken na. Ook voor de eerste beurt van de auto opnieuw goede afspraken, fijne wachtruimte en heerlijke koffie. Kortom ik ben zeer tevreden

Verkoop
Rob Ossewaarde (Oud Sabbinge)
11/10/2017
10

Betrouwbaar en goed bereikbaar

Service
Anoniem
05/10/2017
9

klantvriendelijk contact en zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden

Verkoop
Cor Feijten (Ovezande)
04/10/2017
9

Prima!

Service
Nuijes
27/09/2017
10

Klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel, heren ga zo door .

Service
Peter Beenakkers (Hoeven)
27/09/2017
9

Goede service, vriendelijk, goed prijsniveau.

Service
Michel Hoornick (Goes)
26/09/2017
9

Vriendelijk, ze kennen je, weten waar ze over praten en kunnen het ook uitleggen, goede service

Service
Peter van Luijk ('s Heer Hendrikskinderen)
25/09/2017
9

Betrouwbare en correcte dienstverlening . Zeer klantvriendelijk .

Service
A. Lossie (Goes)
05/09/2017
9

Geen verstand van zaken dus wij vertrouwen volledig op hun advies

Verkoop
fam. de Rijcke (Goes)
31/08/2017
10

goede service en meedenkend aan mogelijke oplossingen

Service
Anoniem
25/08/2017
10

omdat er geen enkel minpunt valt te vermelden, met niets dan lof voor uitgevoerde werkzaamheden en personeel en het "meedenken" van hen.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
10

Ben zeer persoonlijk behandeld en met veel respect wat ik zeer waardeer netjes ontvangen direct koffie aangeboden en bij de aflevering had de dealer er ook nog voor gezorgd dat er een vlaai aanwezig was omdat ik twee dagen later jarig was wat ik als heel attent heb ervaren

Verkoop
Herman van Roessel (Wemeldinge)
23/08/2017
10

Dit bedrijf is duidelijk klant gericht,doet er alles aan om de klant tevreden testellen.

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Je voelt je echt klant, geen nummer. Wordt meegedacht!

Verkoop
k.burger (goes)
16/08/2017
9

je wordt uitstekend geholpen en is er een probleem? wordt dat naar genoegen opgelost een goed gevoel

Service
E.H.Sinke van Engelen (Kapelle)
11/08/2017
10

correcte uitvoering vriendelijk personeel er wordt rekening gehouden met mensen met een beperkingservice is optimaal

Service
C. Brakema ('s-Heer Abtskerke)
09/08/2017
9

Ben zeer tevreden over Autobedrijf De Jonge!

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
9

Mooi bedrijf en vriendelijk ontvangen als nieuwe klant.

Service
Anoniem
08/08/2017
10

Zeer goede service en vakkundige medewerkers.

Verkoop
Willy de Vries (Goes)
08/08/2017
10

Afspraken worden goed nagekomen. Het personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en evt. problemen op te lossen.Kortom: goede service en klantvriendelijk!

Service
G. DE WITTE (GOES)
07/08/2017
9

UITSTEKENDE SERVICE EN BEHULPZAAMHEID DOOR RECEPTIE EN VERDER PERSONEEL

Verkoop
Albert de Jonge ('s-Heerenhoek)
02/08/2017
10

Hele vriendelijke mensen aan de balie, super goede verkoper en hele aardige directeur

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
8

betrouwbare garage met duidelijke offerte

Verkoop
dhr leendert de wolff (ijzendijke)
02/08/2017
10

zeer tevreden

Service
Anja Eversdijk (Goes)
27/07/2017
9

Ieder personeelslid is klantvriendelijk, ze hebben altijd tijd voor de klant, prima service en kundig

Service
Trinet Olivier
27/07/2017
9

Tevreden klant

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
8

Attente medewerkers, denken met je mee, je kunt er bijna altijd direct terecht voor reparatie of vragen over de auto. Kortom een prima garage.

Verkoop
dhr jeronimus (kapelle)
26/07/2017
8

wij werden goed otvangen,netjes alles uitgelegd rondleiding in de showroem prettig zaken gedaan.

Service
Dhr. van Gameren (Utrecht)
26/07/2017
9

Uitstekende betrouwbare garage

Service
H van Eijzeren (Borssee)
26/07/2017
9

Netjes te woord gestaan vervangende auto beschikbaar.Heldere communicatie

Service
Anoniem
24/07/2017
10

uitstekende service in alle opzichten

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
10

Persoonlijk vind ik dit een garage zoals ik zelf mijn klanten zou behandelen. Geen flauwe verkooppraatjes maar een prettige, vriendelijke en zakelijke behandeling. Waarbij het eerste gevoel is dat je als mens binnen komt die mogelijk een auto komt kopen/leasen. Zeer aangename ervaring.

Service
Jan Baaijens (Middelburg)
19/07/2017
9

de benadering is persoonlijk en de service goed en deskundig

Service
Anoniem
17/07/2017
8

We hebben tot nog toe alleen maar positieve ervaringen

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
8

Prima behandeld

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Goede medewerkers

Service
Bert van empelen (S' Heerenhoek)
13/07/2017
8

Vriendelijk mensen voor zowel aan de Bali ,verkoop als werkplaats.
Goede service en behulpzaam in de vragen die ik als klant kan stellen.

Service
Rinus de Witte (Nisse)
13/07/2017
9

Vriendelijke balie mensen altijd zorgend voor vlotte afhandeling

Service
Ronald van Goeije (Terneuzen)
12/07/2017
10

Klantvriendelijk, transparant, deskundig en in één keer goed.

Service
bram (goes)
05/07/2017
10

goede service

Service
Anoniem
30/06/2017
8

ontvangst en afspraak correct, netjes geïnformeerd over uit te voeren werkzaamheden, gebeld bij gereed zijn en nog even geholpen bij instellen blue tooth

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Gewoon zeeuwse klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Inleidend telefonisch contact verliep zeer plezierig. Het bezoek aan de garage er opvolgend was informatief, gastvrij, overtuigend en een goede inleiding voor het plaatsen van de order. Wij werden op de hoogte gehouden van levertijd. en konden voor aflevering, nieuwsgierig als we waren, de auto al komen bekijken. De levering werd begeleid door de een prettige verkoper. Geen moeite was hem te veel om alle gewenste informatie en info te verstrekken. Bij de testrit maakte hij de vele mogelijkheden duidelijk en ook hier weer : geen moeite te veel. Een leuke attentie bij de overdracht maakte het feest compleet. Kortom: Klasse !!

Service
Dhr,P.C.Houmes (Goes)
30/06/2017
10

heel simpel, omdat ik gewoon tevreden ben met het contact en de manier van benadering door allee medewerkers waar in mee in contact ben geweest

Service
Dhr,P.C.Houmes (Goes)
30/06/2017
10

heel simpel, omdat ik gewoon tevreden ben met het contact en de manier van benadering door allee medewerkers waar in mee in contact ben geweest

Service
Edward Meulenberg (kortgene)
30/06/2017
9

goed is goed en dat continu.

Service
Henk van der Laan (Kruiningen)
30/06/2017
9

personeel is correct, vriendelijk en afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
22/06/2017
9

ruim 20 jaar tevreden klant

Service
Alie Heerspink (Goes)
21/06/2017
9

Vrienelijk en deskundig personeel, zeer bereidwillig..

Service
Anoniem
21/06/2017
10

Dit autobedrijf heeft vriendelijk en goed opgeleid personeel in dienst.

Service
G.C.Kooiman (Driewegen)
21/06/2017
10

Het is een heel vriendelijk Toyota -autobedrijf waar wij nog nooit klachten over gehad hebben .Terwijl we toch al ong. 35 jaar klant zijn in Zeeland. Ze staan altijd klaar, maken tijd voor je {al is dit niet nodig want we komen alleen voor de beurten of een nieuwe auto }
Maar is er iets zijn ze er. Je voelt je altijd de enigste klant. En dat is zowel de verkopers ,werkplaats en niet te vergeten de receptie.

Service
lokerse (lewedorp)
20/06/2017
10

alles naar behoren uitgevoerd

Service
Piet Davidse (Goes)
07/06/2017
10

Prima garagebedrijf, uitstekend geholpen, eerlijke prijzen.

Service
A.E.G.Koers (Goes)
31/05/2017
10

Prima receptie, goede uitvoering van de werkzaamheden, goede begeleiding

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Prima service, goed geholpen, zeer professioneel

Verkoop
bertus koek (kruiningen)
31/05/2017
10

Altijd zeer correct en betrouwbaar.

Verkoop
jacobus van noord
31/05/2017
9

klantvriendelijk

Service
Anoniem
29/05/2017
10

zeer persoonlijke benadering en werk wordt goed afgeleverd

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Vriendelijk en nette afhandeling

Service
Frans J. de Reijdt (ROTTERDAM)
22/05/2017
10

Ben nu met pensioen en mijn hele leven, vanaf mijn 18e, rij ik door half Europa ( hoofdzakelijk Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Noord-Italie, Zwitserland en Frankrijk) om als vertegenwoordiger mijn klanten te bezoeken. De firma de Jonge Goes is het beste autobedrijf ever . Dat ik als Rotterdammer bij hun mijn auto koop en voor een beurt de moeite neem om naar Goes te rijden zegt natuurlijk eigenlijk ook al genoeg !

Verkoop
Anoniem
18/05/2017
10

Het is een bedrijf dat je kunt vertrouwen, ik heb andere ervaringen gehad. Nooit is iets teveel moeite en bovendien hangt er een relaxte sfeer.

Service
Harry Rentmeester (Goes)
18/05/2017
10

Deskundig en vriendelijk personeel.

Verkoop
Petra Holleman (Goes)
15/05/2017
9

Fijne verkoper, zeer klantgericht, goed luisteren wat de klant wil , geen "gladde" verkoper

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Prima service

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Betrouwbaar, correct, geen onnodige werkzaamheden.

Service
Dhr. M. van Stee (Heinkenszand)
03/05/2017
9

Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van deze garage.
Zij hebben de kennis en vakmanschap die iedere klant graag ziet bij zijn of haar garage.

Service
Kees sinke (Kapelle)
03/05/2017
9

Alle jaren 40stuks zeer tevreden

Service
a.p. eijke (goes)
26/04/2017
10

altijd netjes en correct behandeld

Service
Henk van den Bos (Goes)
26/04/2017
9

Zowel de baliemedewerkers als de monteurs werken oplossingsgericht. Lossen niet alleen eventuele problemen op maar ook super snel.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Prima garage, klantvriendelijk, service uitstekend

Service
Henk Hendrikse (Kapelle)
19/04/2017
10

Prima garage, prettige mensen, goed merk.

Service
Nico.van.Antwerpen (Nieuwdorp)
19/04/2017
9

Ik vind het een prettige en vakbekwame garage, met vriendelijke en behulpzame mensen , ik kom er graag!

Service
Anoniem
13/04/2017
8

Zeer vriendelijke medewerkers en een goede service! Kreeg een sms en een email toen de auto weer opgehaald kon worden. Super!

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Helemaal tevreden. service, advies, reparatie. en oh ja :) de auto zelf natuurlijk. ook de 2e auto, geen Toyota, is hier in onderhoud, bevalt veel beter dan de originele dealer.

Service
Dhr G.Verwoert (Goes)
12/04/2017
8

heb nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf

Service
Anneke van Dulken (Goes)
06/04/2017
10

Uitstekende garage, prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Burgs M.L. (Goes)
06/04/2017
10

Omdat het personeel en duidelijk is op eventuele vragen en het werk goed en vakkundig wordt uitgevoerd

Service
Schriever (Terneuzen)
05/04/2017
9

Vertrouwen!

Service
Anoniem
30/03/2017
8

veel aandacht en goede service

Service
Anoniem
29/03/2017
10

goede service, behulpzaam personeel

Service
A.L. Hamoen (Nieuwwerkerk)
23/03/2017
8

vriendelijke werknemers
het werktraject klopt
tijd van het werk correct uitgevoerd
alle mogelijkheden bekeken en goede afspraken kunnen maken.
alleen de prijs was vors hoger dan besproken. Echte tegenvaller.

Service
Piet Staat (Dordrecht)
23/03/2017
10

Deskundige en zeer klantvriendelijke medewerkers waar de klant zich voelt.

Service
Nol Verhagen (Krabbendijke)
17/03/2017
10

Altijd uitstekende service

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Klantvriendelijk, service gericht en kundig

Verkoop
Gerard de Vriend (Baarland)
16/03/2017
10

Vanwege de super goede service , de vriendelijkheid van alle personeelsleden en de tijd die ze voor je uittrekken als je met vragen zit.

Service
Mevr m.j.Kole Moerdijk . (Goes )
16/03/2017
10

Zoals ik eerder heb verteld , altijd heel correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Vriendelijke medewerkers, je wordt snel geholpen, ze denken mee over reparaties en onderhoud

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Zeer klantvriendelijk ,goede service , zijn al jaren zeer tevreden klanten !

Service
Dhr.D.P.Slim (Wemeldinge)
08/03/2017
10

betrouwbaar bedrijf en aangename mensen

Verkoop
Wim Moens (Wemeldinge)
01/03/2017
9

Goede service aardige mensen zeer behulpzaam bij alle vragen en goede uitleg bij techn.vragen

Service
W.J. Grim ('s-Heerenhoek)
01/03/2017
9

Goed geholpen.

Verkoop
W.Meijer (Renesse)
01/03/2017
9

10prima bedrijf

Verkoop
Anoniem
23/02/2017
10

Autobedrijf De Jonge B.V. is een zeer gastvrije dealer, die je serieus neemt en de tijd voor je neemt zodat je zeer overwogen je aankoopbeslissing kunt nemen. Hiertoe hoort de veelvuldige testmogelijkheden van de verschillende auto's. Een verademing tussen de dealers waarmee we contact hebben gehad in dit vergelijkings- en aankoopproces.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

behulpzaam, betrouwbaar

Service
Cp clement (Goes)
21/02/2017
10

Goede service

Service
J de Waal.
21/02/2017
9

Ze zijn voor mij vriendelijk en behulpzaam, heel belangrijk.

Service
Koosje Schinkel
21/02/2017
8

Vender is de service prima in orde, klantvriendelijk.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Er wordt goed naar mij geluisterd. Ze geven goede adviezen.

Verkoop
Dhr C A Tramper (Krabbendijke)
15/02/2017
9

uitstekende garage,vriendelijk personeel,goede service,wij zijn al 40 jaar klant dus dat zegt genoeg.

Service
Helmons (Steenbergen)
15/02/2017
9

attent doelmatig en kundig

Service
kees zegers (kapelle)
15/02/2017
9

alles prima geregeld

Service
Leo van der Veeer (kamperland)
15/02/2017
9

De aandacht en tijd hebben voor de klant.
Goede uitleg na kleine of grote beurt.
De koffie staat er altijd klaar.
Persoonlijke aandacht.

Service
Mevr. Dmv Janse (Kapelle )
14/02/2017
10

Service , klantvriendelijk en fantastisch personeel .

Service
Corry Bruel (Goes)
28/12/2016
10

Omdat ik zeer tevreden ben over hun service, prijzen en afspraken. Kortom een dealer om aan te bevelen.

Verkoop
Willem Ausems (Vlissingen)
22/12/2016
10

Toyota de Jonge is een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Door de jaren weten ze dit ook waar te maken.

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Goed bereikbaar, zeer toegankelijk en servicegericht!

Service
Dhr. R. Blacquière (Goes)
14/12/2016
10

Bij deze garage staat de klant centraal. Deskundige en vriendelijke mensen.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Bij deze dealer al eerder een Toyota gekocht en ook toen prettig geholpen

Service
Anoniem
28/11/2016
10

Ik ervaar mijn dealer als uitstekend. Pofessioneel, klantgericht en klantvriendelijk. Een garage waarmee je om die redenen een relatie hebt opgebouwd.

Service
Anoniem
25/11/2016
9

Je wordt er door iedereen correct benaderd en te woord gestaan.

Service
G.L. Morren (Goed)
23/11/2016
9

Vakbekwaam, klantgericht, vriendelijk

Service
Johan (Burgh haamstede)
23/11/2016
7

Service is goed alleen zou netjes zijn als je de auto op haal dat deze netjes is gewassen En is schoon gemaakt van binnen heb dat wel namelijk bij mijn dealer

Service
Anoniem
16/11/2016
10

perfecte service en men denkt met je mee !

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Deskundig en vriendelijke personeel, goede communicatie, schappelijke prijzen.

Service
Wim Brant (Goes)
10/11/2016
9

In het algemeen: keurig en op een nette manier behandeld en auto afgeleverd conform vooraf afspraak.

Service
Ans en Tom Schaap (Oudelande)
08/11/2016
9

Vakkundig, behulpzaam en zeer vriendelijk.
Tevens meedenkend en aandragen van oplossingen voor onverwachte problemen/reparatie.

Service
Fam. De Backer
19/10/2016
10

Top garage met uitermate bekwaam, vriendelijk personeel.

Service
Henk van der Laan (Kruiningen)
19/10/2016
10

zakelijk en vriendelijk

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Tevreden.

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Goed personeel vriendelijke receptie .

Service
Anoniem
05/10/2016
8

Bij deze dealer al eerder een Toyota gekocht en ook toen prettig geholpen

Service
Michel (Goes)
26/09/2016
9

Vriendelijk, bieden service, makkelijk te bereiken, betrouwbaar

Service
Eric van Poucke (Breskens)
13/09/2016
8

Afspraken werden correct nagekomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Werkzaamheden goed uitgevoerd. Rekening met een faire prijs. Zeer tevreden over mijn eerste bezoek en dit zal niet de laatste zijn....

Service
Bert Kooiman (Driewegen)
08/09/2016
10

De Toyota dealer komt afspraken zeer na en je betaald de prijs die voor normale onderhoud staat.

Service
Mevr. M de Ruiter (Goes.)
08/09/2016
9

Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan en de uitleg die ze geven is ook prima.

Service
Anoniem
07/09/2016
9

De service, het meedenken met de klant en de gastvrijheid.

Service
H.Schipper (Goes)
07/09/2016
10

Gewoon de beste goed personeel perfecte service

Service
Anoniem
17/08/2016
9

zeer klantvriendelijk

Service
Guust pielaat (Schoondijke)
03/08/2016
9

Men wordt als klant vriendelijk te woord vestaan. Goede uitleg over mogelijkheden betreffende aankoop cq lease. Omgeving in showroom voelt prettig aan. Terugkoppeling gedane werkzaamheden volledig.

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Nette correcte ontvangst, het maken en nakomen van afspraken, en duidelijke uitleg.

Service
de heer J.Voshart (Zierikzee)
27/07/2016
8

goede behandeling,vriendelijk, goed gevoel over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
D. Versluijs (Kloetinge)
21/07/2016
10

Omdat medewerkers en afgeleverde werkzaamheden gewoon goed zijn. De benadering van de klant is uitstekend.

Service
Anoniem
19/07/2016
9

Professioneel, menselijk en duidelijk geholpen

Service
Simone Fokkens (Wemeldinge.)
19/07/2016
9

Alles gewoon zeer oké.

Service
G.C.Kooiman (Driewegen)
14/07/2016
10

vriendelijke mensen . de auto is in goede handen. vertrouwd.

Service
H van Anrooij (Goes)
13/07/2016
8

Goede service en kwaliteit

Service
Anoniem
06/07/2016
10

goede service ,vriendelijk personeel en via de site duidelijke transparante prijsopgave.

Service
Anoniem
06/07/2016
10

ronduit tevreden. over de auto, maar zeker ook over de werkplaats en de receptie. altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Goede service, klantvriendelijk, eerlijk.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Service, meedenken, deskundigheid, redelijke prijzen.

Service
Dhr. A. Verweij (Kloetinge)
22/06/2016
9

Zeer klantgerichte, betrokken en betrouwbare dealer

Service
Anoniem
17/06/2016
9

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk.

Service
Alie Heerspink (Goes)
15/06/2016
9

Zéér klantvriendelijk, bereidwillig en correct.

Service
P.J. de Groote (Kapelle)
15/06/2016
10

service en klantvriendelijkheid is perfect.

Service
Anoniem
09/06/2016
10

Een goede service, vriendelijke medewerkers zowel in werkplaats als showroom,receptie

Service
Frans Walrave (Goes)
09/06/2016
9

hij is luit en duidelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Zeer klantvriendelijk personeel en meedenkend met de klant.

Service
D van schaik (Lewedorp)
02/06/2016
10

Vriendelijke mensen en service is gewoon TOP!

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Zeer vakkundig personeel die meedenken met de klant.
Ook zeer klantvriendelijk.

Service
Dhr R.J.A. Koch (Oost-Souburg)
26/05/2016
9

Goede service, auto wordt netjes bij me terug gebracht, ben er al jaren zeer goed geholpen.

Service
H. van den Bos (Goes)
26/05/2016
9

goede ontvangst, aangenaam en vakkundig personeel, prettige uitstraling van showroom en opgeruimde werkplaats. Maken tijd voor praatje maar ook voor extra service (geen afspraak maar toch geholpen).

Service
Mevr. F. Schipper (Nisse)
25/05/2016
9

Zeer betrouwbare dealer met vriendelijk personeel en goede service.

Service
P.C.Houmes (Goes)
24/05/2016
10

Omdat ik gen enkele reden heb, maar dan ook geen enkele, om dat niet te doen

Service
Anton Eijke (Goes)
18/05/2016
9

Bij Toyota de Jonge staat service en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel.
Deze Toyota dealer staat voor zijn product.

Service
Frans J. de Reijdt (Rotterdam)
18/05/2016
10

Ongelooflijk zo goed als deze dealer is, dit is onze 12de Toyota en de eerste bij de firma de Jonge dus wij hebben een heel goed vergelijk

Service
Jan Dieleman (Goes 4461BH)
18/05/2016
7

Makkelijk en precies

Service
Herman Bos (Kamperland)
11/05/2016
10

Zeer correct en klantvriendelijk

Verkoop
Dies Schipper (Yerseke)
04/05/2016
9

Deze mensen staan altijd voor hun klanten klaar.

Service
Ger Helmons (Steenbergen)
04/05/2016
9

Het meedenken vriendelijk en service.

Service
Mevr. Schoorl (Zonnemaire )
04/05/2016
9

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Service
Piet Staat (Dordrecht )
04/05/2016
10

Bij deze dealer wordt je nog als klant behandeld, nemen daar ook alle tijd voor als dat nodig blijkt.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Prima service. Heel vriendelijk personeel. Geen minpuntje te vinden!

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Klantvriendelijk

Service
Ineke van Ruler-Hoekstra (Goes)
29/04/2016
9

Kundig in reparaties, meedenkend hierin en uitstekend persoonlijk contact. Geen lange wachttijd.

Service
Piet Davidse (Goes)
29/04/2016
10

Prima bedrijf, altijd uitstekend geholpen!

Service
Anoniem
22/04/2016
9

Zeer tevreden over het geleverde werk, auto netjes schoon afgeleverd

Service
Dirk van Wolferen (Bruinisse)
20/04/2016
10

Goede ontvangst, zeer kundig personeel, heerlijke koffie.

Service
Lauw Schrier (Goes)
20/04/2016
10

Omdat ik altijd vriendelijk wordt onvangen, en dat alles naar tevredenheid wordt afgehandelt.

Service
P.M. Bruijning (Goes)
20/04/2016
10

Prettige en behulpzame medewerkers. Accuraat uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Tevreden!

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Nette service en zeer klantvriendelijk.

Service
Kees van der Vliet (Yerseke)
13/04/2016
10

Klant vriendelijk (e) receptie, duidelijk....en zeer goede monteurs.

Service
Anoniem
11/04/2016
9

Prima garage, klantvriendelijk en behulpzaam!!

Service
Anoniem
08/04/2016
8

klanttvriendelijk en betrouwbaar

Service
jaap van der werf (zierikzee)
08/04/2016
10

ze staan altijd voor me klaar

Service
Mevr. L. Rijsdijk- de Poorter (Hansweert)
08/04/2016
9

Altijd een vriendelijke en correcte behandeling en de werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
07/04/2016
9

Altijd een reeel en eerlijk advies.

Service
Ben van Damme (Kapelle)
07/04/2016
10

Kundig en direct behulpzaam. Vriendelijk personeel.Eventueel direct leenauto.

Service
GWJ Molhoek (Goes)
06/04/2016
9

Zeer klant vriendelijk

Service
Han de Groen (Goes)
24/03/2016
9

Eerlijk bedrijf, ze komen de afspraken na en leveren goede kwaliteit.

Verkoop
Fam. van Steijn (Goes)
23/03/2016
10

Het is een goede betrouwbare dealer. Vriendelijk en correct personeel. De klant is koning.

Service
G.Kosten ('sgravenpolder)
17/03/2016
8

vriendelijk en klantgericht bezig.

Service
Ron (Oude-Tonge)
17/03/2016
10

klant vriendelijk en service gericht, gewoon goed!

Service
Frans C.M. Aarts (Heinkenszand)
16/03/2016
10

Alle beurt- en reparatiewerkzaamheden worden prima uitgevoerd.

Service
m j lokerse (lewedorp)
09/03/2016
10

prima service,duidelijk en netjes geholpen

Service
Rob van Iersel (Brouwershaven)
09/03/2016
9

Geweldige service, persoonlijk, betrouwbaar.
Komen afspraken na!
Voor vervangend vervoer en/ of halen en brengen naar de bus ook geen probleem.
Heel tevreden!

Service
Suzanne (Utrecht)
09/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk, toegankelijk, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, goede informatievoorziening!

Service
Wim Hoogesteger ('s-Heerenhoek)
09/03/2016
10

ik wordt duidelijk en correct geholpen en weet vooraf wat een beurt kost.
ik krijg bovendien een ruilauto of fiets aangeboden waar ik overigens geen
gebruik van heb gemaakt ik heb een boek meegenomen en heb zitten lezen
in een prettige ruimte

Verkoop
Hilde Machielsen-Koopal (Krabbendijke )
29/02/2016
9

De Toyota-garage in Goes is voor ons persoonlijk een prettige vriendelijke garage , je krijg antwoord op je vragen en je weet waar je aan toe bent , ze liggen ver van het centrum af maar er is een zithoek met koffie of thee (in leuke kopjes) maar als je wilt brengen ze je evt. naar het centrum of er is een auto voorradig .

Service
Dhr. A.J. Tissink (Kapelle)
25/02/2016
8

Al jaren een prima service.

Service
Mevr L. Gomersbach (Wolphaartsdijk)
25/02/2016
9

ben heel tevreden over de werkzaamheden en de service

Service
john voois (Goes)
17/02/2016
10

altijd vriendelijk en correcte behandeling met een persoonlijke tint

Service
www.Annamamelle.nl (Goes)
17/02/2016
10

alles klopt, zeer vriendelijk, staan altijd voor je klaar

Verkoop
Anoniem
11/02/2016
10

goede service op alle fronten

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Top garage,met vakmensen,waar je geen nummer bent,maar behandeld word zoals n ieder wenst!

Service
R Menheere (Goes)
10/02/2016
10

Zeer fijne garage met vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

eigen verantwoording

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Goede service

Service
bertus koek (kruiningen)
03/02/2016
10

Beloften worden nagekomen en je wordt op een betrokken wijze benaderd.

Service
J.J.A. de Muijnck (Borssele)
03/02/2016
10

Personeel is duidelijk, betrouwbaar, vriendelijk en gewoon goed in service.
Ik rij al jaren Toyota met weinig kosten en veel plezier.
Gewoon een goed merk.

Service
l van der Veer (kamperland)
01/02/2016
9

De aandacht voor de klant en auto.

Service
Anoniem
28/01/2016
10

Klantvriendelijk, goede informatie en terugkoppeling van het onderhoud

Service
P. Germing (Goes)
27/01/2016
9

Deze dealer is een verademing. Ik heb vastgesteld dat ik ze volledig kan vertrouwen. Zowel technisch, alle problemen worden vakkundig opgelost, als wat de kosten betreft. Er worden oplossingen gezocht die zo min mogelijk kosten. Waardoor de rekeningen steeds beduidend lager zijn dan wat ik vroeger bij anderen moest betalen.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
8

goede uitleg van de mogelijkheden om tot een leuke auto te komen voor mijn leasebedrag.
Ook leuk was dat er het weeken d na de afl;evering een taart werd bezorgd

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Wij zijn al jaren tevreden klanten van Toyota dealer.

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Vriendelijk, integer, kennis van zaken

Service
Hans Baris (Noordgouwe)
08/01/2016
10

Super geholpen, vriendelijk, geweldig!

Service
Ruud Schaier (Goes)
08/01/2016
9

Kan geen enkel negatief aspect bedenken, zowel voor wat betreft het onderhoud van mijn auto als de bejegening door het personeel van zowel de receptie als de werkplaats.

Service
ABJ Bongers (Nood Beveland)
30/12/2015
9

tevreden. een 9 is voor de meester, een 10 voor een nog hogere instantie :)

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen

Service
Henk Visser (Wolphaartsdijk)
30/12/2015
10

Zeer klantvriendelijk, men denkt goed mee voor de klant, uitstekende service

Service
Kees Marijs (Arnemuiden)
30/12/2015
10

niets te wensen

Service
Jan de Vries (Goes)
23/12/2015
10

Prima service en toegankelijk personeel.

Service
Anoniem
10/12/2015
10

Zeer correcte behandeling en voorlichting.

Service
J.L. van de Parel (Kruiningen)
09/12/2015
8

Prettige ontvangst. Zeer klantvriendelijke benadering.

Service
Mw J Beijaard (Hoedekenskerke.)
09/12/2015
9

Wij zijn al jaren klant bij Toyota en worden altijd vlot en correct geholpen.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
T.W.Kok (Kapelle)
09/12/2015
9

Zeer goed en correct geholpen.

Service
A.Lock (sGravenpolder)
02/12/2015
10

Het is fijn om daar te zijn

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Wij zijn tevreden

Service
Raf Calberson (Goes)
30/11/2015
9

Mijn auto is perfect onderhouden, ik word altijd direct geholpen, ook als ik onverwachts kom, men is heel vriendelijk, de
onderhoudskost is laag en heel duidelijk. Ik weet echt niets negatief.
Ik heb in al die jaren ANWB niet meer nodig gehad.
Ik heb al veel merken auto's gehad, maar nu blijf ik bij Toyota denk ik.

Service
Rinus de Fouw (Goes)
30/11/2015
10

Nooit geen problemen.

Service
ed koers (goes)
25/11/2015
9

Goede afspraken, aanvulling op wensen, waarschuwing voor slechte banden enz

Service
John Lohnstein (Kortgene)
25/11/2015
9

Ik word goed en correct geholpen en ben zeer tevreden.

Service
P. Beenakkers (Hoeven)
25/11/2015
9

Vriendelijk en zeer goede service

Service
Addy van Rooij (Terneuzen)
23/11/2015
10

Prettige zaak, doen wat afgesproken is en de service is klasse!

Service
dhr. A Dalebout (Goes)
19/11/2015
9

Een goede garage met goede service en klantvriendelijkheid.

Verkoop
Arjan (Steenbergen)
18/11/2015
9

Ben geen leraar vind een 8 een mooi cijfer, als mensen richting de 10 moeten gaan krijg ik een gladde autoverkoper gevoel en daar houd ik niet van. Doe mij maar gewoon eerlijk overkomende mensen i.p.v. gladjakkers.

Service
H.uiterwijk (driewegen)
18/11/2015
8

Prima garage en deskundige mensen in de werkplaats.

Service
Dhr Hans de Bruine (Kamperland)
12/11/2015
10

Ik word netjes behandel, en het word goed uitgelegd wat er moet gebeuren.
In een woord PRIMA

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Zeer correcte en vriendeljke behandeling. Rustige vertrouwenwekkende atmosfeer, altijd goed antwoord op eventuele vragen.

Service
Jan Scheurwater (Kruiningen)
11/11/2015
9

Over de 8 jaar dat ik gebruik maak van de diensten van deze dealer is er geen enkele wanklank geweest in de verhouding. Ze verdienen alle lof!

Service
A.H.v.Diemen (sHeer Hndrikskinderen)
04/11/2015
10

zeer vriendelijke bediening

Service
A.Jongeneelen ('s-Heer Hendrikskinderen)
04/11/2015
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
G.L. Morren (Goes)
04/11/2015
9

snel, accuraat en klantgericht

Service
Henk Witsen (Alkmaar)
04/11/2015
9

Prettige klantbenadering, en uitgebreide uitleg van de eventuele extra werkzaamheden. Alle werkzaamheden volledig en vakkundig uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
02/11/2015
10

Goede service en aandacht voor de klant

Service
Ton Bosdijk (Middelburg)
02/11/2015
10

Prima behandeling

Service
Anoniem
26/10/2015
10

De service is uitstekend en vriendelijk personeel. Eventuele klachten worden prima opgelost. Mogelijkheid om tijdens de onderhoudsbeurt of reparaties een leenauto of leenfiets mee te nemen. Dit dient wel vooraf kenbaar gemaakt te worden ivm beschikbaarheid.

Service
A ter Steege (Vlissingen)
21/10/2015
8

Veel te duur zonder problemen en dan 307 euro na 11000 km

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Omdat je altijd correct en vriendelijk behandeld wordt. Ze stellen je op je gemak.

Service
johan vvan aken (hoogerheide)
21/10/2015
9

prima service

Service
M.A Schot (Kapelle)
20/10/2015
10

Wijhebben alleen maar heel goede ervaring met deze dealer

Service
Anoniem
14/10/2015
9

KENNIS VAN ZAKEN ,VRIENDELIJK,BEHULPZAAM ,PROBLEEMOPLOSSEND.

Service
beeke (scharendijke)
14/10/2015
8

Bij problemen wordt men direkt geholpen en ook goed geholpen en men kan bij de werkzaamheden kijken of blijven. Er zijn ook dealers waar men wordt weggestuurd uit de werkplaats.

Service
Anoniem
12/10/2015
8

Je wordt vriendelijke te woord gestaan, je vragen worden altijd goed beantwoord. De services is oké. Er is een speelhoek waar de kinderen even kunnen spelen terwijl je wacht op je auto.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
10

De dealer is zeer goed,ook het personeel is altijd vriendelijk en Toyota is gewoon goed.

Service
Anoniem
07/10/2015
8

Mijn Toyotadealer is klantvriendelijk, klantgericht en servicebereid. Competenties die voor mij, als klant, van groot belang zijn. Het valt mij tevens op dat deze dealer de lat hoog heeft gelegd en wil blijven investeren in de relatie met de klant.
Een instelling die klanten bindt.

Service
F.A.M Aertssen (Goes)
07/10/2015
10

Alles word netjes uit gevoerd volgens afspraak. Goede serves

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Goede service

Service
Anoniem
30/09/2015
10

vlot geholpen.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
9

Top garage

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Zeer tevreden over de dealer

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Klant en service daar staan zij voor.

Service
C.A. den Braber ('s-Gravenpolder)
30/09/2015
9

Klantvriendelijk, Betrouwbaar, Werkt netjes, komt afspraken na, behulpzaam
Kortom een super bedrijf met goede mensen/personeel!!

Service
Henk Schipper (Goes)
30/09/2015
10

Gewoon goed

Service
Kees Maljaars (Goes)
30/09/2015
10

Goede voorlichting, zij houden zich aan hun afspraken en ik vind ze ook niet duur.

Verkoop
Anoniem
24/09/2015
8

Goede service en alle afspraken keurig nagekomen

Service
Anoniem
23/09/2015
9

correcte service als per afspraak,met toelichting waar nodig.

Service
Bram Korteknie (Goes)
23/09/2015
9

Ze voldoen aan al mijn wensen

Service
Henk van den Bos (Goes)
23/09/2015
9

Vakkundig en vriendelijk personeel zowel inde werkplaats als bij de receptie.

Service
Jan Voshart (Zierikzee)
23/09/2015
8

service en betrouwbaarheid