Beoordelingen 

761 commentaren van in totaal 762 beoordelingen
Service
R. Heijker
21-08-2019
10

Zeer tevreden over de service, kwaliteit en prijs.

Verkoop
Werner (Zeeuws-Vlaanderen)
14-08-2019
9

Goede service en altijd vriendelijk personeel.

Service
A. Lossie (Goes)
14-08-2019
9

Al jaren klant bij Autobedrijf de Jonge en zijn tevreden over zowel de aanschaf als het onderhoud van onze auto. We hebben vertrouwen in hun advies.

Service
Eddy Geernaert (Aardenburg)
09-08-2019
10

Vriendelijk goed gevoel bij deze dealer.

Service
Jos de Puit (Wolphaartsdijk)
07-08-2019
9

Duidelijk, vriendelijk, komt afspraken na.

Service
R. Blacquiere (Goes)
07-08-2019
10

Dit is echt een auto bedrijf waarde klant voorop staat. Los van de kwaliteit van het merk is het echt een klasse bedrijf.

Service
Peter de Jonge (geen familie eigenaar/naamgenoot) (Goes)
31-07-2019
9

Altijd vriendelijk en correct geholpen. Die houding geldt zowel de verkopers, de medewerkers aan de balie als de monteurs.

Service
Nol Verhagen (Krabbendijke)
31-07-2019
10

Geweldige garage met vriendelijke en uitstekende service!

Service
F.A.M Aertssen (Goes)
26-07-2019
9

Alles volgens afspraak goed advies en ze zijn eerlijk.

Service
Rob van den Bosch (Goes)
26-07-2019
9

Al jaren klant en nog steeds tevreden. Zeer klantgericht, deskundig, vriendelijk en snel.

Service
Dick Sies (Ouwerkerk)
26-07-2019
9

Goed en correcte afspraken en die worden nakekomen

Service
Bianca Smits (Roosendaal)
24-07-2019
9

Klantvriendelijk, voelt vertrouwd, ons kent ons gevoel,

Service
Van Goeije R. (Terneuzen)
24-07-2019
10

Deskundig, klantvriendelijk en redelijk tarief.

Service
Hannie (Steenbergen )
24-07-2019
10

Goede, betrouwbare service

Verkoop
Kees en Gerda Oreel (Kloetinge)
23-07-2019
9

Vriendelijke verkopers, die de tijd voor je nemen, meedenken, duidelijk zijn en niet te veel pushen, maar je rustig de tijd geven

Verkoop
W.T. van Liere
23-07-2019
9

Uitstekende dealer

Service
Trinet Olivier (Heinkenszand)
17-07-2019
10

Ik ben op alle fronten tevreden over Autobedrijf de Jonge B.V.

Service
F de Witte (Axel)
04-07-2019
10

Prima en excellente service

Service
J. van den Berge
04-07-2019
10

Perfecte behandeling en afhandeling, nakomen van de afspraken "Doen wat we beloven". Staan altijd klaar voor je klaar!!

Service
Dhr. HCM Nuijes
28-06-2019
10

De beste Toyota dealer in de zeer wijde omgeving die hun afspraken altijd ten volle nakomen , waarbij klanten voorop staan en geen nummer zijn .

Service
Nelleke (Hansweert)
21-06-2019
10

Persoonlijke benadering. Er wordt rekening gehouden met je omstandigheden, zoals mijn ploegendienst. Altijd vervangend vervoer. Als er eens een fout gemaakt wordt, wordt deze kosteloos herstelt. Voor kleine probleempjes mag ik altijd langskomen en worden indien mogelijk meteen opgelost.

Service
f.dekker (goes)
21-06-2019
9

Goede garage, vriendelijk personeel, goede fhandeling. Prima!

Service
Edward Meulenberg (Kortgene)
21-06-2019
10

Service , vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid zijn.perfect.

Service
Jan Riemens (Oostburg)
21-06-2019
10

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf met uitstekende service en zeer fijn personeel ben super tevreden .

Service
C.D. Feijten (Ovezande)
21-06-2019
9

Goede garage, goed geoutilleerd en vriendelijk personeel!

Service
Dhr J.A Simpelaar (Kloetinge)
18-06-2019
10

Ik ben invalide en ze hebben naar een automaat gezocht om tijdens een beurt van de auto naar huis te kunnen en geen rekening daar voor gegeven en altijd behulpzaam

Service
Harry Rentmeester (Goes)
14-06-2019
10

Ik ben heel tevreden over deze garage !

Service
ABJ Bongers (Colijnsplaat)
14-06-2019
10

helemaal tevreden over medewerkers, onderhoud en de auto zelf

Service
Bram le Clercq (GOES)
07-06-2019
10

Balie- en werkplaatspersoneel is vriendelijk, geduldig, vindingrijk, hulpvaardig, altijd bereid mee te denken met de klant.

Service
hr.G.van der Wolf (Ovezande)
07-06-2019
10

werkt altijd volgens afspraken,geef goede toelichting op de te verrichten werkzaamheden, die naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
L Fischer (Zierikzee)
07-06-2019
9

Vriendelijkheid , gastvrije uitstraling klant is koning dat geeft vertrouwen

Service
Piet Gilde (Middelburg)
07-06-2019
8

Een goede en klantvriendelijke garage en als pluspunt geen kosten voor een leen auto volhouden zo

Service
Henk van den Bos (Goes)
07-06-2019
9

Mooie uitstraling binnen en buiten het bedrijf. Fijn maar ook gezellig personeel, fijne werksfeer. Behulpzaam en attent baliepersoneel.

Service
Wim Hartman (Bergen op Zoom)
07-06-2019
10

Ben heel tevreden, vriendelijk personeel, en een hele goede services. IK ben heel goed geholpen toen ik de wagen kocht, en nu bij de onderhoudsbeurt heb ik niks aan te merken. Ik kreeg een mooie leen wagen mee, en daar zijn GEEN kosten voor in rekening gebracht , top garage !! (er is een Toyota dealer in Bergen op Zoom waar ik woon, en daar ben ik met mijn vorige wagen 1 x geweest maar ik kies er toch voor om het onderhoud in Goes te laten doen omdat ik daar heel erg tevreden over ben)

Service
A. Franse
31-05-2019
10

Ik zou enkel al voor de garage Toyota rijden!

Service
B.C. (Zierikzee)
22-05-2019
10

Vriendelijk, correct en eerlijk personeel.

Service
Piet Davidse (Goes)
22-05-2019
10

Prima dealer, er wordt geluisterd, er wordt altijd naar de beste maar ook de goedkoopste oplossing gezocht.Wij zijn al jaren klant en nog steeds voor 100% tevredenheid.

Service
R. Milhous Willemse (Goes)
16-05-2019
10

Sinds 15 jaar ben ik vaste klant bij Auto bedrijf De Jonge. Toyota is een prima auto maar wat belangrijker is dat de mensen die de garage runnen betrouwbaar en eerlijk zijn, en je word er vriendelijk en deskundig geholpen. Niets dan lof over dit bedrijf. ik kan deze garage van harte aanbevelen bij al mijn vrienden en kennissen.

Service
jan beuns (goes)
10-05-2019
8

als klant altijd welkom,ook met een YARIS van 14 jaar oud!

Service
Dhr Ronald Karreman (Middelburg)
08-05-2019
9

De garage kom ik al meer dan 25 jaar en de service vindt ik al jaren uitstekend, vriendelijk, en als er wat is wordt er eerst uitglegd en ze hebben altijd vervoer een auto of een fiets.

Service
Helmons (Steenbergen)
08-05-2019
9

vriendelijk, kundig en alles op tijd

Service
Dhr. Menno Voortman (Oost-Souburg)
08-05-2019
9

Toyota de Jonge te Goes is voor mij een voorbeeld van een goed dealerschap. Klantvriendelijkheid is hoog. Personeel is zeer gemotiveerd altijd het beste resultaat voor hun klanten te behalen en zijn zeer klantvriendelijk. Kennis is aanwezig en wordt onderling gedeeld. Mijn volgende Toyota haal ik zonder problemen bij de Jonge.

Service
j poortvliet
03-05-2019
10

omdat het een goed bedrijf is

Service
Bert N
03-05-2019
10

Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, uitstekende service zowel bij verkoop als werkplaats. Je voelt je er thuis.

Service
Kees Vermue (Heinkenszand)
03-05-2019
10

Ik ervaar het al jaren als een fijn bedrijf waar ik me thuis voel als ik binnen kom.

Service
J.P. Vermerris (Wemeldinge)
03-05-2019
9

Ik ben erg tevreden over garage de Jonge Goes, omdat het werk uitstekend wordt gedaan en de service en ontvangst bijzonder prettig is.

Service
Mevr. Walbrecht
03-05-2019
10

prijsopgave was correct en zeer vriendelijk personeel

Service
dhr. Mes
30-04-2019
9

Klantvriendelijke dealer met betrouwbaar product.

Service
Peter Paulusse (s;Gravenpolder)
24-04-2019
8

ik ben goed en vriendelijk geholpen.

Service
Chr. Trip (Goes)
24-04-2019
10

kan niet beter

Service
C.sinke (Kapelle)
24-04-2019
10

Zeer correct erg aardig

Service
Ton Bonink (Wemeldinge)
24-04-2019
10

De medewerkers staan altijd meteen voor je klaar. Je mag in de werkplaats meekijken tijdens een reparatie. Mijn Toyota Auris touring sport hybride is nu bijna 7 jaar oud en nog geen pech mee gehad. Nog nooit een bedrijf gezien dat zo goed omgaat met zijn klanten. Heb 55 jaar ervaring met allerlei autodealers van verschillende merken, dus ik kan goed vergelijken. .

Service
Peter Liplijn ('S-Heerenhoek )
18-04-2019
9

Zeer deskung en klantvriendelijk personeel.

Service
Guus Egas (Rotterdam)
10-04-2019
9

Het zal lastig zijn een betere Toyota garage te vinden. Altijd top kwaliteit service, een zeer redelijk kosten niveau en professioneel onderhoud van de auto. Ik reed met mijn nieuwe Toyota Prius die ik kocht in mei 2005 inmiddels 610000 km ! Tegen lage kosten voor het onderhoud. En hij rijdt nog steeds als een zonnetje.

Service
Johan Sies (Ouwerkerk)
10-04-2019
9

Van begin tot eind een goede service. Auto wordt opgehaald en teruggebracht. Daarnaast telefonisch contact voor eventuele andere mankementen.

Service
G. L. Morren (Goes)
10-04-2019
8

Prima, houden zo.

Service
Jan Sinke (Yerseke)
09-04-2019
8

Ben altijd netjes geholpen en klachten zijn er nooit geweest.

Service
Eddie Bogaert ('s-Gravenpolder)
09-04-2019
9

Eerder in deze enquete aangegeven: prima klantgerichte service, afspraak is afspraak, goed uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Mevr. Vermeulen
09-04-2019
10

Je kan er altijd terecht, ze proberen je ten alle tijde een oplossing te vinden voor het probleem. Ook als je onverwacht langskomt.

Service
Ron van Gellecum (Delft)
09-04-2019
10

Service en klantvriendelijkheud alom!

Service
Kees Scheurwater (Krabbendijke)
09-04-2019
10

Om te beginnen de transparantie van de kosten vooraf. De service, het persoonlijk contact aan de balie, de telefoon, in de showroom. Ik weet niet hoe het komt, maar alles is daar gewoon goed en vertrouwd. Nooit is iets teveel. Ze hebben het altijd heel druk en toch is er tijd voor alles en wordt rekening gehouden met de behoeften van de klant. Hier kan menig garage iets van leren.

Service
Dirk van Wolferen (Bruinisse)
09-04-2019
10

Gewoon een fijne en klantvriendelijke garage voor mij al jaren.

Service
kees de winter (goes)
13-03-2019
10

Vriendelijke en deskundige baliemedewerkers, goede prijsopgave, prima doorverwijzing als ze iets niet doen ( het inbouwen van een nieuwe dab+ radio), leenauto zonder gezeur, enz. enz.

Service
Nuijes (Hansweert)
21-02-2019
10

Welke werken dan ook die ik al heb laten uitvoeren zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bij Autobedrijf De Jonge is en blijft het gevoel van een familiebedrijf nog steeds hoog in het vaandel staan. Je bent geen nummer wat bij veel bedrijven wel zo is. Klanten worden echt gewaardeerd en goede klanten worden ook herkent , wat ieder mens veel voldoening geeft. Prijs kwaliteit is van de werken is zoals het overal zou moeten zijn. Autobedrijf De Jonge in Goes, ga zo door en complimenten van een echte tevreden klant.

Service
Evertse M (Burgh- Haamstede)
21-02-2019
10

Een garage waar je altijd weer tevreden vertrekt .

Service
G.Kosten (Heinkenszand)
21-02-2019
8

Klantgericht en met kennis van zaken handelend.

Service
Joke van Horik (Wemeldinge)
20-02-2019
9

Klantvriendelijk en heel gezellig, er zijn koekjes en zelfs een mand met fruit

Service
Piet Germing (Kattendijke)
14-02-2019
9

Vriendelijke ontvangst, goed luisteren en meedenken. Reparatie efficient en zo goedkoop mogelijk. Geen rare onverwachte kosten. Vertrouwenwekkend team, receptie en werkplaats communiceren goed. Alles volgens afspraak.

Service
Hilde Machielsen-Koopal (Krabbendijke )
12-02-2019
8

Je wordt vriendelijk te woord gestaan , mogelijkheid om te wachten is er ,zelf met koffie en thee .

Service
Corrie Tuinman (Goes)
06-02-2019
9

Men wordt altijd vriendelijk ontvangen, ook al kom je tussendoor, zeer klantvriendelijk, de klant wordt nog gezien!

Service
M. Awad (Zeeland)
01-02-2019
10

Ik heb al eerder en vaak mijn tevredenheid over Toyota van de Jong (Goes) geuit. Het is een prettige ervaring elke keer. Ik ga graag naar toe en weet dat ik en mijn dierbare Pruis netjes en fijn zullen worden behandeld. Receptiemedewerkers maken een vriendelijke praatje met mij en ik voel dat mijn auto in de goede handen ligt. Ik vind het ook een prettig pand en zitten tussen de glanzende nieuwe Toyota's lekkere koffie (en nu ook fruiten!!!) te drinken doet me goed :).. een top bedrijf.
Hartelijk dank

Service
Djj,van p (Kortgene)
01-02-2019
8

Alles wordt netjes in overleg afgehandeld

Service
Marinus Vermue (Heinkenszand )
01-02-2019
9

Prima garage, komen hun afspraken goed na

Service
Daan van 't Westeinde (Heinkenszand)
23-01-2019
9

De Jonge is een hele prettige dealer! Altijd vlot en zeer vriendelijk! Topzaak. Nu is dat ook geen kunst met zulke top wagens...!

Service
Harry (Adkins)
23-01-2019
10

Zeer klantvriendelijk, meedenken met de klant, afspraken nakomen. Altijd een oplossing vinden

Service
R. Aarts
09-01-2019
10

Ik kom al ruim 14 jaar bij Autobedrijf de Jonge en vanaf het begin tot nu toe heb ik steeds het gevoel gehad dat de klant daar echt koning is.

Service
Dhr.Nol Verhagen (Krabbendijke)
04-01-2019
10

Dealer de Joonge onderhoudt al jaren tot volle tevredenheid onze RAF4.altijd vriendelijk, servicegericht en behulpzaam.

Service
A. Verweij (Kloetinge)
04-01-2019
9

Hier is de klant echt koning. Ze doen wat ze zeggen en helpen op vriendelijke wijze.

Service
Familie Versluijs
04-01-2019
8

Prima service.

Service
Kees Karelse ('s-Heer Hendrikskinderen)
04-01-2019
10

Je wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan, onderhoud is goed en tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor mijn wat oudere auto worden steeds voordelige oplossingen gezocht.

Service
Hilda Meulblok (Heinkenszand)
04-01-2019
10

Goede service en klantvriendelijke Autobedrijf Met goede reparatie service .

Service
Patrick Van Geystelen (Driewegen)
21-12-2018
10

Professioneel bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers.

Service
Hilde
14-12-2018
10

Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen.

Service
Dhr. C. Feijten (Ovezande)
14-12-2018
9

Prettig autobedrijf

Service
Nelleke (Hansweert)
13-12-2018
9

Personeel is super. Problemen worden snel opgelost. Als bij elke beurt de auto ook gewassen en uitgezogen wordt krijgen jullie een 10.

Service
frans walrave (goes)
05-12-2018
10

omdat het voopmijn de vriendelijkste en beste zaak is het worden een soort vrienden van je ,dus maatjes.

Service
PJ de Jager (s-Gravenpolder)
05-12-2018
10

altijd prettige sfeer leuk om er binnen te komen.

Service
Fam. Huissoon (Wolphaartsdijk)
05-12-2018
9

Autobedrijf De Jonge is een bedrijf waar je graag komt. Je voelt je er meteen thuis. Klantvriendelijkheid staat voorop en afspraken worden nagekomen. Verder is de communicatie prima.

Service
Ton van Erp (Yerseke)
30-11-2018
9

Houdt zich uitstekend aan de afspraken.

Service
Mevr. S. van. Zantwijk
30-11-2018
9

Ik ben altijd zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid van autobedrijf de Jonge in Goes.

Service
Charl de Koster (Heinkenszand)
23-11-2018
10

Gewone mensen met duidelijke taal, kennis.

Service
a.j.h.g.stroeks (goes)
23-11-2018
9

Wij rijden sinds 4 jaar Toyota, en zowel auto, als Garagebedrijf de Jonge bevalt ons uitstekend !!Wij worden altijd vriendelijk en behulpzaam bejegend !!

Service
Jan (Kapelle)
23-11-2018
10

Betrouwbaar, vakkundig, eerlijk en volgens afspraak. Ben zeer tevreden.

Service
Fam. De Leeuw (Krabbendijke)
15-11-2018
9

Allemaal aardige, fijne, correcte mensen. Van de top tot de werkplaats. Ben zeer tevreden..

Service
Mevr.de Boer (Goes)
15-11-2018
10

Ik ben super tevreden over dit bedrijf.

Service
M de Wit (Goes)
15-11-2018
10

35 jaar klant en nog nooit klachten gehad.

Verkoop
J Clarijs
14-11-2018
10

Goede uitleg over de aankoop en uitleg van de auto. Vriendelijk ontvangst door verkoper

Service
Mevrouw A. van Rooij (Terneuzen)
09-11-2018
10

Autobedrijf De Jonge B.V. in Goes is een klasse garage! Bij aankoop van mijn Toyota werden mij suggesties gedaan waar ik zelf nog niet aan gedacht had; wat ik als zeer prettig heb ervaren.Ik heb mijn auto nu 4 jaar en alle onderhoudswerkzaamheden zijn door bovengenoemd bedrijf in volle tevredenheid uitgevoerd! Alle lof voor iedereen die ervoor zorgen dat ik een vaste klant ben en blijf.

Verkoop
Rob Blacquiere (Goes)
09-11-2018
10

Dit is een dealer waar persoonlijke aandacht - naast vakmanschap en accuratesse - hoog in het vaandel staat. Voor mij persoonlijk één van de belangrijkste reden om weer voor een Toyota te kiezen.

Service
M. Molhoek Pieters (Goes)
09-11-2018
10

Goede en klantvriendelijke benadering.

Service
Leendert Boender (Goes)
09-11-2018
10

Bij deze dealer breng ik mijn auto in volledig vertrouwen. Rijd nu 3 jaar Toyota en ik hoop dat nog lang te blijven doen. Topbedrijf!

Service
Teun Kok
02-11-2018
10

Netjes ,correct, en alles keurig afgehandeld.

Service
dhr. J.E. de Witte (Baarland)
02-11-2018
8

Er staan weinig nieuwe auto´s.

Service
L Beeke (Scharendijke)
02-11-2018
8

Gehouden aan de afspraak , nakomen van de afspraak bv lenen van een fiets, duur van het onderhoud was correct.

Verkoop
Dimitrios Koulouriotis (Goes)
02-11-2018
9

Prior to Toyota, I had visited several other Dealerships to explore my options. Since I stepped my foot inside the Dealership, I was positively surprised of the professionalism of the people working there. I was immediately referred to the right person for my inquiry, who was able to help me in a quick, but very detailed and helpful manner, making everything clear to me although I don't speak Dutch. The whole contract progress went as planned, Sales Representative was very friendly and approachable and the Dealership provided me with a stock car to be able to drive to work until I receive the actual car that I ordered, which was the most pleasant and positive surprise. People working there really care about customer relationship.

Service
Jan Vermeulen ('s-Heer Arendskerke)
29-10-2018
10

Al eerder weergegeven.

Service
Wilko Vermue (Ovezande)
29-10-2018
10

Vanaf het eerste contact is alles volgens planning en afspraak verlopen. Prettige communicatie en meedenkend met de klant

Service
Fam. Kooiman (Goes)
29-10-2018
10

Het is een heel vriendelijke Toyota - autobedrijf waar wij nog nooit klachten over gehad hebben. Terwijl we toch al ± 37 jaar klant zijn. Ze staan altijd klaar, maken tijd voor je "al is dit niet nodig want we komen alleen voor de beurten of een nieuwe auto"Maar, is er iets dan zijn ze er voor je. Je voelt je altijd de enige klant. En dat is zowel de verkopers, werkplaats en niet te vergeten de receptie.

Service
c landman
19-10-2018
10

fantastische gararage het team werkt goed samen.alles ziet erop orde en verzorgd uit.

Service
Louis Blommaert (Kapelle)
19-10-2018
10

correct, duidelijk, vriendelijk, eerlijk, goede en snelle service, zeer klantgericht.

Verkoop
Diny van de Kasteele (Putte )
17-10-2018
10

Zeer vriendelijk.

Service
A. Verburg-Geesing (Kaatsheuvel)
17-10-2018
10

Goede en eerlijke garage met vriendelijke medewerkers, wat wil je nog meer? Het is meer dan een uur rijden voor mij en ik kwam er eigenlijk voor een second opinion, maar ze hebben mij zo goed geholpen: nu ik deze garage heb gevonden gaat mijn auto nergens anders meer naartoe voor onderhoud!

Service
Jo van Splunter (Sint Maartensdijk)
11-10-2018
9

Vriendelijke en goede behandeling en alles keurig op tijd zoals afgesproken was.

Service
Cor Kuyvenhoven (Driewegen)
05-10-2018
9

Autobedrijf de Jonge is klantgericht, zoekt desgewenst mee naar goedkopere reparatie oplossingen, neemt de tijd voor je en is sterk service gericht.

Service
Fam. De Backer
05-10-2018
10

Zeer kundig, vriendelijk personeel die hun afspraken nauwgezet nakomen.Absolute aanrader!

Service
Piet Schrier
05-10-2018
10

Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij de Toyota garage in Goes en al die jaren naar tevredenheid.

Service
R.Elders (Lewedorp)
05-10-2018
10

Keurig net bedrijf,prima bereikbaar en goede service

Service
connie en free van der linde (heinkenszand)
05-10-2018
9

Gewoon een erg fijne garage met een bijzonder stelletje aangename mensen

Service
Wim van Liere (Goes)
05-10-2018
9

Al 10 jaar ervaring met Autobedrijf De Jonge BV

Service
Ton Bonink (Wemeldinge)
05-10-2018
10

Altijd bereid meteen te helpen . Aardige mensen zowel bij receptie, verkoop als in de werkplaats

Verkoop
Dhr. Menno P.R. Voortman (Oost-Souburg)
02-10-2018
10

Toyota De Jonge in Goes is een zeer vakkundige dealer waar ik met veel plezier mijn Toyota C-HR Bi-Tone geleased heb. Het verkoopteam heeft veel kennis van zaken en weet het aankopen van een auto tot een persoonlijke belevenis te maken. Contacten verlopen snel en soepel en de aflevering was een feestje. Indien u op zoek bent naar een goede betrouwbare Toyota dealer, beveel ik u Toyota De Jonge in Goes van harte aan.

Service
Ria Traas (Goes)
28-09-2018
10

Autobedrijf de Jonge B.V in Goes is een prima garagebedrijf waar heel aardige en meedenkende mensen werken.

Service
PH de Koning (Goes)
26-09-2018
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, goed personeel, kort gezegd een zeer goed autobedrijf.

Service
ria kik (bruiisse)
26-09-2018
9

Omdat ze goed zijn en de service is uitstekend ga zo door groetjes.

Service
Dhr. de Visser (Nw & St Joosland)
26-09-2018
8

Personeel beschikt over goed vakkennis is vriendelijk en behulpzaam.

Service
De heer D. Versluijs (Kloetinge)
19-09-2018
10

omdat er een goede sfeer heerst en behandeld wordt zoals je behandeld wilt worden

Service
Henk
19-09-2018
10

Fijne garage, prettige mensen

Service
j sinke (wemeldinge)
17-09-2018
10

ze staan je goed en vriendelijk te woord

Service
A. De Jong (Kloetinge)
13-09-2018
10

Al jaren zeer tevreden over de mensen die er werken en de werkzaamheden die netjes worden uitgevoerd.

Service
Wim. G
13-09-2018
10

Is gewoon een goed en net bedrijf. Mensen werken allemaal netjes ,werkplaats is ook schoon en opgeruimd.Ik zat vroeger ook in de auto branche dus ik zie alle goede en slechte dingen

Service
Jan Sinke (Yerseke)
13-09-2018
7

Na een beurt merk je dat de auto is nagekeken. Rijdt en vooral deze keer zit beter.

Service
Dhr. Boll (Krommenie)
05-09-2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken mee met de klant

Service
Dhr. M.J.L. van der Heijden (Dreischor)
29-08-2018
9

Snel en prima geholpen.De aandacht van het personeel is buitengewoon positief.

Verkoop
Marinus Schouten (Wemeldinge)
29-08-2018
9

Werd zeer correct en goed geholpen en zeer vriendelijk

Service
h westdorp
20-08-2018
7

srvice prima inruilen auto moeizaam

Service
Piet Snepvangers (Middelburg)
15-08-2018
9

goede afspraken en een vlotte afhandeliing nette wacht ruimte zeer goed.

Service
Gommert Burger (SCHORE)
08-08-2018
9

Zeer tevreden mijn zoon uit lelystad komt naar Goes. Dat zegt genoeg

Service
k,burger
08-08-2018
9

ben tevreden.

Service
R. Kooman
02-08-2018
10

Omdat ik uiterst tevreden ben en geen enkele negatieve ervaring heb.

Service
H.K. Krijger
01-08-2018
10

vriendelijk en hartelijk, goede service en goede auto's.Niet voor niets al meer dan 25 jaar klant daar.

Service
H van Son (Goes)
01-08-2018
10

ben zeer tevreden over zowel de reparatie.s de ontvangst en de prijs niks dan lof voor dit Autobedrijf

Verkoop
marion tramper (krabbendijke)
01-08-2018
10

Fijne vakgarage met goed personeel en verkopers met vriendelijke uitstraling en goed verstand van hun product.. Je voelt je hier altijd welkom .

Service
Bram Basting
31-07-2018
9

Vriendelijke benadering en men neemt de tijd om vragen naar tevredenheid te beantwoorden.Duidelijke afspraken op voorhand betreffende de kosten.

Verkoop
Pia Dorst
13-07-2018
9

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Altijd behulpzaam.

Service
Rob Waterreus (Zierikzee)
13-07-2018
9

Klantvriendelijk en prima informatie over de reparatie.Jammer is dat de auto na een grote beurt niet automatisch door de garage gereinigd wordt. Zou toch wel een mooie service zijn die past bij de kosten van zo'n 700 euro.

Service
Joke
12-07-2018
10

Je wordt er goed geholpen.Heel klantvriendelijk.

Service
Wim Hozee (Wolphaartsdijk)
12-07-2018
9

Prima kundige mensen.

Service
g.van der Wolf (Ovezande)
11-07-2018
10

zeer tevreden over service en kwaliteit werk

Service
vERDONK M.J. (Goes)
11-07-2018
10

alle contacten zijn zo fijn met alle personeelsleden er wordt zo goed gewerkt om het ons naar de zin te makenalle lof voor het bedrijf

Service
B. Murphy
09-07-2018
10

Altijd vriendelijk, ze weten precies welke auto bij jou hoort en zelfs het kenteken kennen sommige uit hun hoofd. Prettig persoonlijk contact.Bij zelfs de kleinste bevindingen bellen ze om te overleggen. Ik krijg altijd een gelijkwaardige leenauto als de auto een beurt krijgt.

Service
J.L. de Bruijne (Kapelle)
09-07-2018
9

Prettig bedrijf waar met je meegedacht wordt. Klantvriendelijk, persoonlijke benadering.

Service
Sabine Weekhout (Scharendijke)
09-07-2018
10

Dit autobedrijf heeft gewoon het complete plaatje en verdienen een dikke pluim ??

Verkoop
Rob van der Have (Zierikzee)
04-07-2018
10

Nu mijn derde Toyota Prius gekocht. Altijd correct geholpen en nu na ongeveer 700.000 prius kilometers en in al die tijd alleen maar een kapotte waterpomp natuurlijk weer voor een Toyota gekozen bij Autobedrijf De Jonge.

Service
John Lohnstein (Kortgene)
02-07-2018
9

Je wordt goed en correct behandeld en krijgt goede adviezen.

Service
Dhr. F.Dekker (Goes)
28-06-2018
10

prettige mensen, goede service,alles uitstekend.

Service
Fam. Rentmeester
27-06-2018
10

Wij zijn al jaren zeer tevreden over de deskundigheid en de klantvriendelijkheid

Verkoop
Ineke Sies-Pouwelse (Goes)
27-06-2018
10

Vanaf het begin tot aflevering, bijzonder attente en persoonlijke benadering.Geen beperking bij de proefrit, prima service en betrokkenheid.Zeer feestelijke aflevering met nog een extra cadeau heb ik zeer gewaardeerd.En voor nu, voor de eerste keer getankt en 560 km. gereden, dat is 1 op 23.Dankjewel mensen van Toyota!

Verkoop
Bas (Zierikzee )
27-06-2018
10

Reeds jarenlang tot tevredenheid mijn dealer.

Service
Miranda Vermeulen
27-06-2018
9

Je bent altijd welkom, ze zullen zeker proberen om tot een oplossing te komen om je te helpen.

Service
Nol Verhagen (Krabbendijke)
21-06-2018
10

Goede service,attent,vriendelijk, fijne dealer!

Service
de Groote P.J.
20-06-2018
9

service , klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is perfectrij al meer dan 40 jaar Toyota zonder enig probleem

Service
Dhr. Roelse (Terneuzen)
20-06-2018
10

Prima service, werkzaamheden goede uitgevoerd, geen overbodige kosten, kleine mankementen gratis verholpen

Service
M Kamperman (Goes)
13-06-2018
10

Prima service met grote klantvriendelijkheid.

Service
P.j.m Liplijn (' s- Heerenhoek )
07-06-2018
8

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Service
Monique Raas (s Heer Hendrikskinderen )
06-06-2018
10

De service is uitstekend,als ik dat wens krijg ik een vervangende auto mee en word gebeld als mijn auto klaar is. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en denken mee over goede oplossingen of alternatieven.

Service
Piet Gilde (Middelburg)
06-06-2018
8

wordt altijd goed geholpen en volgens mij een goed team

Verkoop
Val Pijl (Colijnsplaat)
06-06-2018
7

De samenwerking is nog te kort voor een goede indruk.

Service
Kees Scheurwater (Krabbendijke)
06-06-2018
10

Mooi bedrijf, goede service, eerlijk, vriendelijk

Service
Rinus de Fouw (Goes)
05-06-2018
10

Als je meer dan 30 jaar in de garage komt en altijd tevreden bent dan is een 10 op zijn plaats.

Service
Van der Luaan
01-06-2018
10

Correct en duidelijk, helder en doorzichtig.

Service
Michel Balt (Goes)
29-05-2018
9

deskundigheid, vriendelijkheid, netheid

Service
Anja Hiemstra (Wissenkerke)
29-05-2018
10

Zeer goed bedrijf, ben altijd goed en klantvriendelijk geholpen,

Service
Nelleke Rav4 (Hansweert)
29-05-2018
9

Je wordt behandeld als familie. Service is goed en betaalbaar. Als na een servicebeurt/reparatie de auto schoongemaakt en gewassen zou worden krijgen ze een 10!

Service
Patrick Van Geystelen (Driewegen)
24-05-2018
10

Geweldig autobedrijf. Zeer goede service. Super vriendelijke medewerkers.

Service
Ger van Schilt
24-05-2018
8

Een goed en klantvriendelijk contact

Service
Frans J. de Reijdt (Rotterdam)
24-05-2018
10

Omdat het de beste dealer is die ik ooit gehad heb, inclusief diverse autodealers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk omdat ik ook in die landen gewoond heb.

Service
#
24-05-2018
10

Medewerkers zijn betrokken en behulpzaam. Even een lamp vervangen kan altijd zonder gedoe. Er wordt met je meegedacht en altijd goed geïnformeerd over wat er gebeuren gaat/gebeurt is.

Service
Dhr. C. Feijten (Ovezande)
24-05-2018
9

Prima ontvangst en duidelijkheid over uit te voeren onderhoud/reparatie.

Service
R. de Jonge (Goes)
24-05-2018
9

Goede service, duidelijke afspraken en altijd vriendelijk.

Service
A.Lock (sGravenpolder)
24-05-2018
10

geweldig word je daar geholpen in alles

Service
Schipper (Nisse)
24-05-2018
9

goede service, vriendelijk personeel.

Service
Harry Rentmeester (Goes)
24-05-2018
10

Vakbekwame mensen

Service
C.J Aerens (Goes)
24-05-2018
9

ben hier al jaren klant en wordt er altijd naar behoren geholpen , zo niet zou ik niet gebleven zijn

Service
Spruit CJ (Kapelle)
22-05-2018
8

goede uitstraling en vriendelijk geholpen

Service
J.P. Vermerris (Wemeldinge)
09-05-2018
9

gasvrije ontvangst en bijzonder goede monteurs.

Service
Anja de Joode (Kloetinge)
02-05-2018
10

de medewerkers zijn allemaal vriendelijk en de service is top. ik kan niets negatiefs melden

Service
Lia (Zonnemaire)
02-05-2018
8

Prettig contact en betrouwbaar.

Service
Anton Eijke (Goes)
02-05-2018
9

Eerlijk autobedrijf, goede service, vriendelijk en goed onderlegd personeel.

Service
J. van Splunter (Burgh-Haamstede)
02-05-2018
9

Omdat ik alle keren goed werd behandeld en dat een afspraak goed werd nagekomen, ook kreeg ik een herinnering (had ik overigens niet nodig) zodat ik mijn afspraak niet zou vergeten.

Verkoop
Margreet Elzerman (Bruinisse)
01-05-2018
9

Prima bedrijf !!!

Verkoop
cor landman
01-05-2018
10

er zijn voor mij geen min punbten allemaal plus.

Service
j van noord
30-04-2018
8

Goede behandelingen

Service
D. L. van Noppen (Kapelle)
25-04-2018
10

Je wordt er correct behandeld en je voelt dat je geen nummer bent. Als er eventueel een probleem is, wordt dat serieus bekeken.Als de rekening onverhoopt hoog uitvalt omdat er iets is ontdekt dat reparatie behoeft, wordt dat keurig meegedeeld en wordt gevraagd of je ermee akkoord gaat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kortom, een prima garage!

Service
Ruud Schaier (Goes)
25-04-2018
9

Wordt altijd correct behandeld. Ook als ik plotseling iets met de auto heb wordt ik vrijwel direct geholpen.

Service
N.M. Hoogstrste
25-04-2018
10

Altijd prima ontvangst, gastvrij en behulpzaam. Ik zou niet weten wat te verbeteren

Service
R. Milhous (Goes)
19-04-2018
10

Ik rij al 15 jaar Toyota, met volle tevredenheid.Mijn tevredenheid heeft zeker te maken met de correcte en vriendelijk behandeling van het personeel. Zowel aan de receptie als in de werkplaats, en iedereen waar je als klant mee te maken krijgt, zijn vriendelijke behulpzame mensenAfspraken worden altijd nagekomen en als klant krijg je goede informatie als er iets met je auto is. Ook over mijn auto ben ik zeer tevreden, Toyota is “ gewoon goed”

Service
Arie de Visser (Kapelle)
18-04-2018
9

Fijn betrouwbaar bedrijf. Doen wat ze moeten doen maar op een hele fijne menselijke manier en tegen een normale prijs.

Service
Adrie de Bokx (GOES)
18-04-2018
10

Al jarenlang Toyota rijder en in die zin voor alle beurten bij Toyota de Jonge als mijn garage. Prettig om ** en de monteurs en receptionisten goed te kennen.

Verkoop
Mevr. W Zwemer (`s-Gravenpolder)
12-04-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en bij binnenkomen word je gelijk met je naam aangesproken.

Service
Corry Bruel
12-04-2018
9

Een heel klantvriendelijke garage. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee.

Service
Dees (Goes)
11-04-2018
9

Aardige vriendelijk mensen.

Service
a.p. eijke (goes)
05-04-2018
10

altijd goed en correct behandeld naar mijn wensen

Service
Michel Geus ('s-Heerenhoek)
05-04-2018
8

Het bedrijf doet wat we afspreken. Je voelt je gehoord als klant en er wordt serieus naar aandachtspuntjes gekeken. De korte communicatielijnen en het nakomen van afspraken is voor mij een pre.

Service
Dhr G.Verwoert (Goes)
04-04-2018
7

Ik heb geen moeilijkheden gehad of ondervonden dus is het voor mij een 7 waardt

Service
Peter de Jonge (Goes)
03-04-2018
9

Uitstekende service, duidelijke voorlichting, plezierige medewerkers.

Service
J.J. de Bruine
03-04-2018
10

Alles wordt altijd prima uitgevoerd ,heb nooit geen klachten.

Service
Ger Helmons (Steenbergen)
28-03-2018
9

klantvriendelijk en kennis van zaken

Service
j p van Dalen
28-03-2018
10

normaal contact vriendelijk behulpzaam goede service gewoon oke

Service
Piet Staat (Dordrecht)
28-03-2018
10

Een garage waar je als echte klant behandeld wordt.

Service
Jan Voshart (Zierikzee)
28-03-2018
9

Een prettige werkplaats waar je auto in goede handen is.Mocht er iets zijn dan informeren ze je bijtijds en helpen de problemen uit de weg.Met deze garage werkplaats niet anders dan lof.Vooral de mensen zijn prettig in de omgang, zowel de werkplaats als de verkoopruimte, al jaren.

Service
Gerard de Vriend
28-03-2018
10

Daar wij al bijna 40 jaar klant zijn bij Autobedrijf De Jonge denken wij dat dit weinig toelichting nodig heeft.Wij zijn uitermate tevreden op de wijze waarop wij worden geholpen en te woord gestaan.Zowel telefonisch en persoonlijk. Wij hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.

Service
M.hendrikse (Nieuwe-tonge)
28-03-2018
9

Het is een goed bedrijf

Service
Jan Kaan (Goes)
23-03-2018
8

Goed en netjes als klant behandelt

Service
Marius Evertse (Burgh-Haamstede)
21-03-2018
10

Altijd zeer tevreden, en een prettige omgeving . Prima garage en auto's met zeer weinig problemen.En service zeer goed.??????

Verkoop
D. Van Wolferen (Bruinisse)
21-03-2018
10

Zeer goed service, klant vriendelijk en goede uitleg.

Service
R. Blacquiere (Goes)
21-03-2018
10

Dit is een prima bedrijf, waar je deskundig en bijzonder vriendelijk wordt geholpen.

Service
Diny van Oevelen (Hoogerheide)
21-03-2018
10

Omdat we heel tevreden zijn

Service
Michiel Hoogstrate (Heinkenszand)
28-02-2018
10

Uitstekende service & deskundig personeel

Service
1
14-02-2018
8

Altijd keurig geholpen, er kan altijd iets fout gaan, deze keer stond er iets op de rekening wat niet geleverd is, het is wel netjes opgelost.

Service
gerrie duynkerke
13-02-2018
10

we worden altijd heel prettig ontvangen en te woord gestaan ze helpen ons prima en zeer vakkundig , er is altijd overleg als er onverwachte dingen aan de auto moeten gebeuren ....kortom een hele fijne garage om naar toe te gaan

Service
P. Germing (Kattendijke)
07-02-2018
9

Mijn Rav4 heeft weer een goede beurt achter de rug, 216.000 km op de teller en nog steeds als een zonnetje. Dankzij de goede zorgen van Toyota de Jonge. Servicekosten steeds heel aanvaardbaar, mede dankzij de duurzame betrouwbaarheid van de Rav4 en de slimme kostenbesparende serviceactiviteiten van de werkplaats en de receptie. Daardoor : Geen cent te veel hoor! Ik kom er graag.

Service
Dhr. T. van Klooster (Goes)
07-02-2018
8

Prima service en kennis van zake.

Service
Dhr. J. van Kleunen en Mevr. M. de Ronde (Bruinisse)
31-01-2018
9

Klantgericht, deskundig en vriendelijke mensen die zeggen wat ze doen en met de klant meedenken....kortom de beste!

Service
Ton van Erp (Yerseke)
10-01-2018
8

Een betrouwbaar bedrijf

Service
Anoniem
10-01-2018
9

Klantvriendelijke medewerkers, duidelijke informatie en uitleg over reparatie kosten. Afzetten bij het station is nooit een probleem.

Service
Anoniem
03-01-2018
9

Goede service, betrouwbaar.

Service
Mariska de Kreek (Goes)
03-01-2018
9

Altijd goede service, advies, uitleg en bejegening

Service
Anoniem
28-12-2017
9

uitstekend bedrijf, denkt altijd mee, rustig bedrijf, geeft geen enkel gevoel dat je te kort wordt gedaan.

Service
Anoniem
28-12-2017
10

Ik kom al een aantal jaar voor zowel nieuwe auto's als onderhoud bij Autobedrijf De Jonge en heb nog nooit voor vervelende verrassingen gestaan. Afspraak is afspraak en daar hecht ik waarde aan.

Service
Anoniem
28-12-2017
10

Vriendelijke medewerkers welke je persoonlijk kennen en te woord staan.

Service
Richard van de Plasse (Heinkenszand)
21-12-2017
10

Uitstekende service in zowel werkplaats als showroom. De klant staat centraal en wordt uitstekend bediend.

Service
Anoniem
21-12-2017
10

Door jaren klant te zijn, ontstaat er vertrouwen in het bedrijf,de beste reclame.

Service
Hilda meulblok (Heinkenszand)
20-12-2017
10

De service is goed en de gemaakte afspraken zijn na gekomen.je kan altijd terecht met vragen .

Service
Anoniem
20-12-2017
10

altijd vriendelijk en perfect organisatie

Service
Anoniem
15-12-2017
10

tevreden

Service
Hr.hartogs (Brouwershaven)
14-12-2017
8

Ruiten vloeistof bijgevuld gerekend was niet nodig wordt standaard gedaan.Beschermkapje ruitenwisser was niet geplaatst . was door mij niet doorgegeven.

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Het zijn vakmensen zeer vriendelijk. Ik kom er al meer dan 38 jaar en rij mijn 5e auto. En of je nu komt voor een lekke band een nieuwe lamp of een nieuwe auto altijd optimale service.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Klantvriendelijk, goede service, correct.

Service
Patrick van Geystelen
13-12-2017
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Service
G. Brinkman (Renesse)
07-12-2017
7

een vriendelijke persoonlijke benadering no nonsens

Service
De heer en mevrouw a.stroeks (goes)
06-12-2017
10

Prima vakkundig personeel en direktie, correcte behandeling !!

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Ik ben zeer tevreden over het ontvangst keurige uitleg van de gedane werkzaamheden en netjes afleveren van onze auto!

Service
Anoniem
06-12-2017
10

staan altijd voor je klaar, zijn duidelijk met goede service en klantvriendelijk personeel

Service
Kees Vermue (Heinkenszand)
06-12-2017
9

Super attent en vriendelijk.

Service
Dhr. A. Westerhuis (Goes)
01-12-2017
10

Zeer tevreden!!

Service
Patrick Laffort (Heinkenszand)
01-12-2017
9

vriendelijk balie personeel, gaan leuk om de klanten.Werkplaats medewerkers zijn ook altijd heel vriendelijk en behulpzaam.Kosten voor reparaties worden vooraf ingeschat, dan weet je waar je aan toe ben.Prijzen zijn zeer redelijk.Kortom een garage waar je je auto met een gerust hart aan kan toe vertrouwen.

Service
J de Waal.
29-11-2017
9

Ze staan me altijd vriendelijke te woord.

Service
Roanld de Baar (Ovezande)
29-11-2017
9

Prettige communicatie, betrouwbaar, kwalitatief goed

Service
Sarina m.m. Clarisse - Steijaert (Wilhelminadorp)
29-11-2017
9

Ze staan altijd klaar om te adviseren, te helpen indien nodig.Met kleine en grote probleempjes die zich voor kunnen doen.

Service
Dhr. M. Baars
29-11-2017
8

Gewoon een goede toyota dealer. Ik vond enkel de prijsopgave van een cruisecontrol inbouwen voor 666 euro nogal duur. Dit ga ik dus zelf doen voor 150 euro.

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Ik word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan. Over kosten die hoger zijn dan de verwachting word ik vooraf gebeld. De werkzaamheden verlopen prima en ik kan mijn auto binnen de gestelde tijd weer ophalen.

Service
Adrie Wisse (s-Gravenpolder)
15-11-2017
10

Goede service, vakbekwaamheid en klantvriendelijk

Service
Anoniem
10-11-2017
9

Betrouwbare en vriendelijk. Je wordt altijd vooraf op de hoogte gebracht van eventuele aanvullende reparaties die nodig zijn.

Service
J. de Jager (Lewedorp)
08-11-2017
9

Al vele jaren kom ik naar tevredenheid bij Autobedrijf De Jonge te Goes.Wordt altijd vriendelijk en direct geholpen ook als er iets acuuts is.Krijg altijd antwoord op mijn vragen en verder uitleg als er iets onduidelijk is.

Service
L. Morren (Goes)
08-11-2017
9

Vakkundig, accuraat en klantvriendelijk

Service
Anoniem
08-11-2017
9

De afspraken, vervangende auto en onderhoud zijn naar volledige tevredenheid nagekomen/uitgevoerd. Ook zijn de kosten, zoals altijd, binnen de verwachting.

Service
Teun Kok (Kapelle Biezelinge)
02-11-2017
10

Omdat je correct met alles als klant wordt behandelt

Service
Dhr. M.A. Schot (Kapelle)
31-10-2017
9

Dit is een Autobedrijf waar je als klant word gewaardeert.

Verkoop
Rudi Jongeneelen
31-10-2017
10

prima service

Verkoop
Elly van de Water (Zierikzee)
26-10-2017
9

Een uitstekende zaak,waar vakbekwaamheid,hoog in het vaandel staat. Bovendien zijn de medewerkers heel klantvriendelijk!

Service
cathrien kole (wemeldinge)
25-10-2017
10

De mensen staan altijd voor me klaar vriendelijk en behulpzaam.Ben al jaren tevreden Toyota rijder.

Service
Anoniem
25-10-2017
8

Alles was goed geregeld

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Vriendelijk

Service
R. de Jonge (Goes)
25-10-2017
9

Mijn opa is al 30 jaar trouw klant en loopt altijd tevreden de deur uit, verder ben ik sinds kort klant en tot nu toe ook tevreden.

Service
g.kosten (,s\gravenpolder)
18-10-2017
8

Klantgericht en voorkomend.

Service
J.C.van Splunter (St.Maartensdijk)
13-10-2017
9

Nogmaals volledig tevreden en goed geholpen.

Service
H. Wondergem (Middelburg)
11-10-2017
10

Goede betrouwbare garage, fijne mensen die er werken

Verkoop
Rob Ossewaarde (Oud Sabbinge)
11-10-2017
10

Betrouwbaar en goed bereikbaar

Service
Mevr. C.T Rammeloo (Terneuzen)
11-10-2017
10

Toen ik vorig jaar voor het eerst bij autobedrijf De Jonge in Goes binnen kwam om een auto te kopen vielen mij de volgende punten op:Mooie garage/ showroom Vriendelijk personeel zowel bij de receptie als in de werkplaats, deskundige uitleg, komen hun afspraken na. Ook voor de eerste beurt van de auto opnieuw goede afspraken, fijne wachtruimte en heerlijke koffie. Kortom ik ben zeer tevreden

Service
Fam. Schipper (Nisse)
11-10-2017
9

Uitstekende service, vriendelijk personeel, goede auto 's overzichtelijke prijzen.

Service
Anoniem
05-10-2017
9

klantvriendelijk contact en zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden

Verkoop
Cor Feijten (Ovezande)
04-10-2017
9

Prima!

Service
Nuijes
27-09-2017
10

Klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel, heren ga zo door .

Service
Peter Beenakkers (Hoeven)
27-09-2017
9

Goede service, vriendelijk, goed prijsniveau.

Service
Michel Hoornick (Goes)
26-09-2017
9

Vriendelijk, ze kennen je, weten waar ze over praten en kunnen het ook uitleggen, goede service

Service
Peter van Luijk ('s Heer Hendrikskinderen)
25-09-2017
9

Betrouwbare en correcte dienstverlening . Zeer klantvriendelijk .

Service
A. Lossie (Goes)
05-09-2017
9

Geen verstand van zaken dus wij vertrouwen volledig op hun advies

Verkoop
fam. de Rijcke (Goes)
31-08-2017
10

goede service en meedenkend aan mogelijke oplossingen

Service
Anoniem
25-08-2017
10

omdat er geen enkel minpunt valt te vermelden, met niets dan lof voor uitgevoerde werkzaamheden en personeel en het "meedenken" van hen.

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
10

Ben zeer persoonlijk behandeld en met veel respect wat ik zeer waardeer netjes ontvangen direct koffie aangeboden en bij de aflevering had de dealer er ook nog voor gezorgd dat er een vlaai aanwezig was omdat ik twee dagen later jarig was wat ik als heel attent heb ervaren

Verkoop
Herman van Roessel (Wemeldinge)
23-08-2017
10

Dit bedrijf is duidelijk klant gericht,doet er alles aan om de klant tevreden testellen.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Je voelt je echt klant, geen nummer. Wordt meegedacht!

Verkoop
k.burger (goes)
16-08-2017
9

je wordt uitstekend geholpen en is er een probleem? wordt dat naar genoegen opgelost een goed gevoel

Service
E.H.Sinke van Engelen (Kapelle)
11-08-2017
10

correcte uitvoering vriendelijk personeel er wordt rekening gehouden met mensen met een beperkingservice is optimaal

Service
C. Brakema ('s-Heer Abtskerke)
09-08-2017
9

Ben zeer tevreden over Autobedrijf De Jonge!

Verkoop
Anoniem
08-08-2017
9

Mooi bedrijf en vriendelijk ontvangen als nieuwe klant.

Service
Anoniem
08-08-2017
10

Zeer goede service en vakkundige medewerkers.

Verkoop
Willy de Vries (Goes)
08-08-2017
10

Afspraken worden goed nagekomen. Het personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en evt. problemen op te lossen.Kortom: goede service en klantvriendelijk!

Service
G. DE WITTE (GOES)
07-08-2017
9

UITSTEKENDE SERVICE EN BEHULPZAAMHEID DOOR RECEPTIE EN VERDER PERSONEEL

Verkoop
dhr leendert de wolff (ijzendijke)
02-08-2017
10

zeer tevreden

Verkoop
Albert de Jonge ('s-Heerenhoek)
02-08-2017
10

Hele vriendelijke mensen aan de balie, super goede verkoper en hele aardige directeur

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
8

betrouwbare garage met duidelijke offerte

Service
Anja Eversdijk (Goes)
27-07-2017
9

Ieder personeelslid is klantvriendelijk, ze hebben altijd tijd voor de klant, prima service en kundig

Service
Trinet Olivier
27-07-2017
9

Tevreden klant

Verkoop
dhr jeronimus (kapelle)
26-07-2017
8

wij werden goed otvangen,netjes alles uitgelegd rondleiding in de showroem prettig zaken gedaan.

Service
H van Eijzeren (Borssee)
26-07-2017
9

Netjes te woord gestaan vervangende auto beschikbaar.Heldere communicatie

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
8

Attente medewerkers, denken met je mee, je kunt er bijna altijd direct terecht voor reparatie of vragen over de auto. Kortom een prima garage.

Service
Dhr. van Gameren (Utrecht)
26-07-2017
9

Uitstekende betrouwbare garage

Service
Anoniem
24-07-2017
10

uitstekende service in alle opzichten

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
10

Persoonlijk vind ik dit een garage zoals ik zelf mijn klanten zou behandelen. Geen flauwe verkooppraatjes maar een prettige, vriendelijke en zakelijke behandeling. Waarbij het eerste gevoel is dat je als mens binnen komt die mogelijk een auto komt kopen/leasen. Zeer aangename ervaring.

Service
Jan Baaijens (Middelburg)
19-07-2017
9

de benadering is persoonlijk en de service goed en deskundig

Service
Anoniem
17-07-2017
8

We hebben tot nog toe alleen maar positieve ervaringen

Service
Rinus de Witte (Nisse)
13-07-2017
9

Vriendelijke balie mensen altijd zorgend voor vlotte afhandeling

Service
Bert van empelen (S' Heerenhoek)
13-07-2017
8

Vriendelijk mensen voor zowel aan de Bali ,verkoop als werkplaats.
Goede service en behulpzaam in de vragen die ik als klant kan stellen.

Service
Anoniem
13-07-2017
10

Goede medewerkers

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
8

Prima behandeld

Service
Ronald van Goeije (Terneuzen)
12-07-2017
10

Klantvriendelijk, transparant, deskundig en in één keer goed.

Service
bram (goes)
05-07-2017
10

goede service

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
9

Gewoon zeeuwse klantvriendelijkheid

Service
Henk van der Laan (Kruiningen)
30-06-2017
9

personeel is correct, vriendelijk en afspraak is afspraak.

Service
Edward Meulenberg (kortgene)
30-06-2017
9

goed is goed en dat continu.

Service
Dhr,P.C.Houmes (Goes)
30-06-2017
10

heel simpel, omdat ik gewoon tevreden ben met het contact en de manier van benadering door allee medewerkers waar in mee in contact ben geweest

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
9

Inleidend telefonisch contact verliep zeer plezierig. Het bezoek aan de garage er opvolgend was informatief, gastvrij, overtuigend en een goede inleiding voor het plaatsen van de order. Wij werden op de hoogte gehouden van levertijd. en konden voor aflevering, nieuwsgierig als we waren, de auto al komen bekijken. De levering werd begeleid door de een prettige verkoper. Geen moeite was hem te veel om alle gewenste informatie en info te verstrekken. Bij de testrit maakte hij de vele mogelijkheden duidelijk en ook hier weer : geen moeite te veel. Een leuke attentie bij de overdracht maakte het feest compleet. Kortom: Klasse !!

Service
Anoniem
30-06-2017
8

ontvangst en afspraak correct, netjes geïnformeerd over uit te voeren werkzaamheden, gebeld bij gereed zijn en nog even geholpen bij instellen blue tooth

Service
Dhr,P.C.Houmes (Goes)
30-06-2017
10

heel simpel, omdat ik gewoon tevreden ben met het contact en de manier van benadering door allee medewerkers waar in mee in contact ben geweest

Service
Anoniem
22-06-2017
9

ruim 20 jaar tevreden klant

Service
Alie Heerspink (Goes)
21-06-2017
9

Vrienelijk en deskundig personeel, zeer bereidwillig..

Service
Anoniem
21-06-2017
10

Dit autobedrijf heeft vriendelijk en goed opgeleid personeel in dienst.

Service
G.C.Kooiman (Driewegen)
21-06-2017
10

Het is een heel vriendelijk Toyota -autobedrijf waar wij nog nooit klachten over gehad hebben .Terwijl we toch al ong. 35 jaar klant zijn in Zeeland. Ze staan altijd klaar, maken tijd voor je {al is dit niet nodig want we komen alleen voor de beurten of een nieuwe auto }
Maar is er iets zijn ze er. Je voelt je altijd de enigste klant. En dat is zowel de verkopers ,werkplaats en niet te vergeten de receptie.

Service
lokerse (lewedorp)
20-06-2017
10

alles naar behoren uitgevoerd

Service
Piet Davidse (Goes)
07-06-2017
10

Prima garagebedrijf, uitstekend geholpen, eerlijke prijzen.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Prima service, goed geholpen, zeer professioneel

Verkoop
bertus koek (kruiningen)
31-05-2017
10

Altijd zeer correct en betrouwbaar.

Service
A.E.G.Koers (Goes)
31-05-2017
10

Prima receptie, goede uitvoering van de werkzaamheden, goede begeleiding

Verkoop
jacobus van noord
31-05-2017
9

klantvriendelijk

Service
Anoniem
29-05-2017
10

zeer persoonlijke benadering en werk wordt goed afgeleverd

Service
Anoniem
24-05-2017
10

Vriendelijk en nette afhandeling

Service
Frans J. de Reijdt (ROTTERDAM)
22-05-2017
10

Ben nu met pensioen en mijn hele leven, vanaf mijn 18e, rij ik door half Europa ( hoofdzakelijk Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Noord-Italie, Zwitserland en Frankrijk) om als vertegenwoordiger mijn klanten te bezoeken. De firma de Jonge Goes is het beste autobedrijf ever . Dat ik als Rotterdammer bij hun mijn auto koop en voor een beurt de moeite neem om naar Goes te rijden zegt natuurlijk eigenlijk ook al genoeg !

Service
Harry Rentmeester (Goes)
18-05-2017
10

Deskundig en vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
18-05-2017
10

Het is een bedrijf dat je kunt vertrouwen, ik heb andere ervaringen gehad. Nooit is iets teveel moeite en bovendien hangt er een relaxte sfeer.

Verkoop
Petra Holleman (Goes)
15-05-2017
9

Fijne verkoper, zeer klantgericht, goed luisteren wat de klant wil , geen "gladde" verkoper

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Betrouwbaar, correct, geen onnodige werkzaamheden.

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Prima service

Service
Dhr. M. van Stee (Heinkenszand)
03-05-2017
9

Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van deze garage.
Zij hebben de kennis en vakmanschap die iedere klant graag ziet bij zijn of haar garage.

Service
Kees sinke (Kapelle)
03-05-2017
9

Alle jaren 40stuks zeer tevreden

Service
Henk van den Bos (Goes)
26-04-2017
9

Zowel de baliemedewerkers als de monteurs werken oplossingsgericht. Lossen niet alleen eventuele problemen op maar ook super snel.

Service
a.p. eijke (goes)
26-04-2017
10

altijd netjes en correct behandeld

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Prima garage, klantvriendelijk, service uitstekend

Service
Nico.van.Antwerpen (Nieuwdorp)
19-04-2017
9

Ik vind het een prettige en vakbekwame garage, met vriendelijke en behulpzame mensen , ik kom er graag!

Service
Henk Hendrikse (Kapelle)
19-04-2017
10

Prima garage, prettige mensen, goed merk.

Service
Anoniem
13-04-2017
8

Zeer vriendelijke medewerkers en een goede service! Kreeg een sms en een email toen de auto weer opgehaald kon worden. Super!

Service
Dhr G.Verwoert (Goes)
12-04-2017
8

heb nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Helemaal tevreden. service, advies, reparatie. en oh ja :) de auto zelf natuurlijk. ook de 2e auto, geen Toyota, is hier in onderhoud, bevalt veel beter dan de originele dealer.

Service
Anneke van Dulken (Goes)
06-04-2017
10

Uitstekende garage, prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Burgs M.L. (Goes)
06-04-2017
10

Omdat het personeel en duidelijk is op eventuele vragen en het werk goed en vakkundig wordt uitgevoerd

Service
Schriever (Terneuzen)
05-04-2017
9

Vertrouwen!

Service
Anoniem
30-03-2017
8

veel aandacht en goede service

Service
Anoniem
29-03-2017
10

goede service, behulpzaam personeel

Service
Piet Staat (Dordrecht)
23-03-2017
10

Deskundige en zeer klantvriendelijke medewerkers waar de klant zich voelt.

Service
A.L. Hamoen (Nieuwwerkerk)
23-03-2017
8

vriendelijke werknemers
het werktraject klopt
tijd van het werk correct uitgevoerd
alle mogelijkheden bekeken en goede afspraken kunnen maken.
alleen de prijs was vors hoger dan besproken. Echte tegenvaller.

Service
Nol Verhagen (Krabbendijke)
17-03-2017
10

Altijd uitstekende service

Verkoop
Gerard de Vriend (Baarland)
16-03-2017
10

Vanwege de super goede service , de vriendelijkheid van alle personeelsleden en de tijd die ze voor je uittrekken als je met vragen zit.

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Klantvriendelijk, service gericht en kundig

Service
Mevr m.j.Kole Moerdijk . (Goes )
16-03-2017
10

Zoals ik eerder heb verteld , altijd heel correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Vriendelijke medewerkers, je wordt snel geholpen, ze denken mee over reparaties en onderhoud

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Zeer klantvriendelijk ,goede service , zijn al jaren zeer tevreden klanten !

Service
Dhr.D.P.Slim (Wemeldinge)
08-03-2017
10

betrouwbaar bedrijf en aangename mensen

Verkoop
W.Meijer (Renesse)
01-03-2017
9

10prima bedrijf

Verkoop
Wim Moens (Wemeldinge)
01-03-2017
9

Goede service aardige mensen zeer behulpzaam bij alle vragen en goede uitleg bij techn.vragen

Service
W.J. Grim ('s-Heerenhoek)
01-03-2017
9

Goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
23-02-2017
10

Autobedrijf De Jonge B.V. is een zeer gastvrije dealer, die je serieus neemt en de tijd voor je neemt zodat je zeer overwogen je aankoopbeslissing kunt nemen. Hiertoe hoort de veelvuldige testmogelijkheden van de verschillende auto's. Een verademing tussen de dealers waarmee we contact hebben gehad in dit vergelijkings- en aankoopproces.

Service
Anoniem
22-02-2017
8

behulpzaam, betrouwbaar

Service
Cp clement (Goes)
21-02-2017
10

Goede service

Service
Koosje Schinkel
21-02-2017
8

Vender is de service prima in orde, klantvriendelijk.

Service
J de Waal.
21-02-2017
9

Ze zijn voor mij vriendelijk en behulpzaam, heel belangrijk.

Service
Helmons (Steenbergen)
15-02-2017
9

attent doelmatig en kundig

Service
Anoniem
15-02-2017
9

Er wordt goed naar mij geluisterd. Ze geven goede adviezen.

Verkoop
Dhr C A Tramper (Krabbendijke)
15-02-2017
9

uitstekende garage,vriendelijk personeel,goede service,wij zijn al 40 jaar klant dus dat zegt genoeg.

Service
Leo van der Veeer (kamperland)
15-02-2017
9

De aandacht en tijd hebben voor de klant.
Goede uitleg na kleine of grote beurt.
De koffie staat er altijd klaar.
Persoonlijke aandacht.

Service
kees zegers (kapelle)
15-02-2017
9

alles prima geregeld

Service
Mevr. Dmv Janse (Kapelle )
14-02-2017
10

Service , klantvriendelijk en fantastisch personeel .

Service
Corry Bruel (Goes)
28-12-2016
10

Omdat ik zeer tevreden ben over hun service, prijzen en afspraken. Kortom een dealer om aan te bevelen.

Verkoop
Willem Ausems (Vlissingen)
22-12-2016
10

Toyota de Jonge is een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Door de jaren weten ze dit ook waar te maken.

Service
Anoniem
21-12-2016